Dalkurd – Elfsborg 24.05.

Labdarúgás, csütörtök, 2018, Május 24, Svédország, Allsvenskan, 19:00

Az Alsvenskan csütörtöki programján Dalkurd találkozik Elfsborg-al. Ez a csapat nem lépett az idei szezonba éppen optimális módon, jelenleg a 14. helyen van. Dalkurd az idén újonc a versenyen, és eddig az utolsó helyen van, tehát a minősége nem jobb, mint a vendégeké, a házigazda védelme a legroszabb az egész versenyen, mivel 18 gólt kapott 9 párbajban. A tavalyi szezonban Elfsborg párbajaiban konkurrencia nélkül esett a legtöbb gól, átlagban 3,7. Annak ellenére, hogy a táblázatban a 8. helyen végzett, mégis a harmadik legjobb támadása volt, amely 53 gólt szerzett 30 párbajban. De az idén egészen akadozik a támadása, de bízok benne, hogy éppen a leggyengébb csapat pályáján jobban sikerül nekik gólt szerezni, annál jobban, hogy a csapat a legtöbb gólt kapja a versenyen. Dalkurd az utolsó 2 hazai párbajban 2 gólt kapott Kalmartól és Sundsvalltól is, az utolsó körben Norrkoping stadionján 4:2 arányban szenvedett vereséget. Elfsborg otthon csak döntetlent szerzett Goteborg ellen 1:1 arányban, bár a párbajban veszélyesebb volt, mint az ellenfele.

A két csapat először találkozik, Dalkurd a megmentésért harcol. Az utolsó hely a táblázatban nem is meglepő a párbajok lejátszott harmada után, ellekezőleg, Elfsborgnak magasabbra kellene emelkednie és valahol a táblázat közepén kellene neki lennie. A csapat támaszkodni fog a tunéziai Jebali góljaira, aki azonban eddig csak két alkalommal volt sikeres, de bízok benne, hogy Dalkurdban is a kapuba talál és a játszótársai is hozzá adnak gólt. Elfsborg idegenben 4 párbajt játsott, 3 pontot szerzett 1 győzelemért, 3 alkalommal vereséget szenvedett. Itt 3:8 a gólaránya. Dalkurd otthon 3 párbajt játszott, 4 pontot szerzett bennük 1 győzelemért, 1 döntetlenért és 1 alkalommal vereséget szenvedett, a gólaránya otthon 6:4.

A verseny újonca ellen alacsonyabb szorzó lett volna várható, különlegesen akkor, amikor a két csapat hírneve az, hogy támadó jellegű a taktikájuk. A gólok számára fogadok, több mint 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban.

A  mi tippünk: több mint 2,5 gólt szerez a két csapat a párbajban – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,86

 

Dalkurd – Elfsborg 24.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote