Csehország – Nigéria 06.06.

Labdarúgás, szerda, 2018, Június 06, Nemzetközi baráti találkozó, 15:00

Szerdán játsza a cseh válogatott a következő párbaját egy VB játékossal, ezúttal Nigériáról van szó. A 0:4 vereség Ausztráliával nagy meglepetés volt, mivel ez a csapat egyike a rosszabb csapatok közül a VB-én. A csehek az ellenfeleitől jobbak voltak legalább is a lövések számával, de a hatékonyság lemaradt. Az ausztrálok a cseh kapusra 6 lövést küldtek, 4 sikeres volt. A csehek számára az volt a legroszabb, hogy egyetlen gólt sem szereztek. Még az sem segített, hogy ,ajdnem a legjobb csapat állt a gyepre, ami rendelkezésére állt az edzőnek. Azonban a cseh válogatott össze tud tartani, ha szükséges, ezért gólt szerezhetne Nigériával.

Nem titok, hogy Nigéria csapata sokkal jobb minőségű elül, mint hátul. Az előkészülő párbajokat Amgliával játszották Wembley-ben, nem buktak meg teljesen, 1:2 arányban szenvedtek vereséget. A csapat számára ennek a készülésnek sokkal nagyobb a súlya, mivel a VB-re készülnek és Csehországgal a párbaj egyfajta főpróba lesz. A csehek számára csak ez a párbaj élénkiti az évad végét. A nigériai edző Rohr erős csapatot alakított elül – Moses, Musa, Iwobi, Iheanacho, Ighalo, ez igazán egy szolíd támadó erő, senki sem hiányzik majd. A nigériai focisták sokkal jobb klubokban játszanak, mint a csehek, például Arsenal, Chelsea, Leicester és hasonlóak.

A párbaj kiemelt csapata egyértelműen Nigéria lesz. A bukmékerek is ehez szabták a szorzókat. Fogadni a gólok számára lenne talán a legkevésbé kockázatos. A cseh csapat párbajaiban 2 gól talán minden alkalommal megvolt, talán csal Qatar ellen volt az eredmény 1:0 győzelem a csehek javára. Fogadni még talán arra is lehetne, hogy Nigéria nem szenved vereséget. A párbajt európában játszák, ahol jelenleg nagy hőségek vannak, ez inkább az afrikai játékosok javára szól, észre kell venni, hogy a párbajt 15:00 órakkor játszák, tehát nagy meleg lesz akkoriban. Aki szeret kockáztatni, Nigéria tiszta győzelmére is fogadhat. Sok szerencsét!

A  mi tippünk: több mint 1,5 gólt szerez a két csapat a párbajban – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,43

 

Csehország – Nigéria 06.06. 5.00/5 (100.00%) 1 vote