Columbus Blue Jackets – St.Louis Blues 25.03.

Jégkorong, vasárnap, 2018  Március 25, NHL, 00:00

A két csapat formája jelenleg magas szinten van, egy kicsit talán ez lenne a kör slágere. Columbus az eddigi 75 párbajban 89 pontot szerzett és meg kell jegyezni, hogy fantasztikus formában van, az utóbbi időkben minden megnyernek, amit csak lehetséges, mindez rendes játékidőben. Az utolsó 5 párbajból 5 győzelme van, fokozatosan megverték Philadelphiát, Bosztont, Ottawát, Rangerst és Floridát, tehát gyengébb és erősebb ellenfelet egyaránt. Ebben az 5 mérkőzésben átlagban 4,1 góljuk van 1 párbajban, a kapott gólok száma 2,75 átlagban. A mai párbajba nem lépnek a sérüléseik miatt Johnson, Anderson és Sedlak. Columbus támadó ereje nem kétséges már néhány szezonon át és végre olyan játékosok is, mint Atkinson, Panarin, Dubois felébredtek, tovább ott vannak az ügyes Vanek és  Dubinsky, vagy Jones.

Blues játékosai a Nyugati divizióban a 9. helyen tartózkodnak, ami eddig nem támogatja a play-off-ot, 74 párbajban 87 pontot szedtek össze, az utolsó  5 párbajban St. Louis 4 alkalommal győzött, ebből háromszor hosszabbításban Boszton, Chicago, és Rangers ellen, egy alkalommal rendes játékidőben Vancouver ellen és vereséget szenvedtek Coloradotól. Ebben az 5 párbajban átlagban 3,1 gólt szereztek és 2,6 gólt kaptak. A sérültek soraiban Bouwmeester, Fabbri, Hutton,Upshall, Shosnikov  és Gunnarsson vannak.

Számomra ez a legszebb párbaj ma este de a legnehezebb megtippelni itt a győztest rendes játékidőben, ezért ezt egy kicsit megkockáztatom. Columbus formája hihetetlen, megbírkózik a játékkal rendes játékidőben. Tovább segít nekik a hazai környezet, kevesebb gyengélkedő, a védők aktívabbak. És nem utolsó sorban érdemes megemlíteni, hogy Columbus lassan, de biztosan  igyekszik megnyerni a Metropolitan diviziót, washingtonra csak 4 pont hiánya van. A szorzó Columbusra hihetetlen, ezt meg kell kockáztatni, egyszerűen minden fogadó néha-néha egy kicsit kockáztat ilyen kedvező körülmények kozött.

A  mi tippünk: Columbus Blue Jackets  győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 2,14

 

Columbus Blue Jackets – St.Louis Blues 25.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote