Cardiff City – Leicester 03.11.

Labdarúgás, szombat, 2018, November 03, Anglia, Premier League, 16:00

Cardiff évek után vissza tért a Premier League versenyébe és eddig látni, hogy ő az újonc. A házigazda ugyanis csak a 17. helyen áll, amikor csak 5 pontja van 9:23 gólaránnyal. Az idén sikerült nekik döntetleneket szerezni Newcastle ellen és Huddersfield ellen is, ehez hozzá tették a győzelmüket Fulham ellen, de másképen csak csupa vereség. Már kiestek a Kupából is, ahonnan a második ligás Norwich selejtezte ki. A múlt héten Liverpool stadionján 1:4 vereséget szenvedtek és az egész párbajban csak 1 lövést küldtek a kapura. Hazai pályán a bajnokságon 5 párbajt játszottak és csak 1 párbajban nem volt legalább 2 gól. Vereséget szenvedtek Arsenallal 2:3, Cityvel 0:5, Burnleyvel 1:2 és Fuhamot verték meg 4:2. Ezekből az eredményekből látszik, hogy azért gólok vannak a párbajaikban. Átlagban egy párbajában 3,2 gólt lehet látni, sőt, otthon ez 3,8. Ezért azon gondolkodom, hogy megérné a gólok számára fogadni.

Leicester a múlt héten egy óriási tragédiát tapasztalt, amikor a klub tulajdonosa helikopterbe lezuhant és elveszítette az életét. Ez az esemény megrázta az egész klub életét, valójában az egész Britania labdarúgását. A rókák így harcolni fognak a hétvégén az elhunyt tulajdonosáért és a párbajba 110%-os felkészültséggel mennek. Leicester jelenleg a 12. helyen áll 13 ponttal és 16:16 gólaránnyal. A vendégek párbajaiban egy biztos, és ezek a gólok. A párbajaian már hosszú távon sok gól esik és az idén a Premier League versenyében legalább 2 gólt láthattunk. Átlagban a párbajaiban 3,2 gól esik, idegenben ez a szám 3,6. A múlt héten West Hammal 1:1 döntetlent játszott, de azelőtt vereséget szenvedtek Arsenallal 1:3 és Evertonnal 1:2, így végre Cardiffban ismét szeretnének győzelmet szerezni.

Azon gondolkodok, hogy talán nem a győztesre fogadok, mivel elégé kiszámíthatatlanok a csapatok, Leicester ugyan mindent bele ad ahoz, hogy tudjon győzni, de nem biztos, hogy ez sikerül neki, biztonságosabb talán a gólokra fogadni, mivel csak ezek számátanak. Legalább 1,5 gólt láthatnak a nézők, a bátrabbak fogadhatnak arra, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,42

 

Cardiff City – Leicester 03.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote