Cagliari – Empoli 20.01.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Január 20, Olaszország, Serie A, 18:00 

Ismét az olasz Serie A versenyére látogatunk el, ahol Cagliari találkozik vasárnap este Empolival a 20. körben. Empoli nem a legjobb szezonját játsza jelenleg, mivel a táblázatban csak a 17. helyen kuporog 16 ponttal és 22:37 gólaránnyal. Csupán már csak 3 pont választja a kiesési zónától. Az utolsó 5 párbajában 1 alkalommal szerzett győzelmet, és négyszer szenvedtek vereséget. Az utolsó körben Inter Milanoval otthon 1:0 vereséget szenvedtek. Idegenben ez a csapat a legrosszabb az egész bajnokságon, ahol a mérlege 9 párbajban 6 vereség, 3 döntetlen és győzelem nulla. A gólaránya itt 9:22. Idegenben tehát 3 pontot szereztek. Empoli mérlege öszesen 4 győzelem, 4 döntetlen és 11 vereség. Ebből látható, hogy egészében a formája borzalmas. Empoli káderének az értéke 55 millió euró.

Cagliari a táblázatban a 13. helyen áll 20 ponttal és 17:25 gólaránnyal. Az utolsó 5 párbajában 1 győzelmet szerzett, 1 döntetlent, és 3 alkalommal szenvedett vereséget. Az utolsó körben idegenben Udinese csapatával szenvedett 2:0 vereséget. A pontjait elsősorban hazai környezetben szedegeti össze. Otthon már 9 párbajt játszottak, benne 3 győzelmet és 5 döntetlent szereztek, 1 alkalommal szenvedtek otthon vereséget, ez december közepén volt Napolival 0:1 eredménnyel, ami azért nem is rossz eredmény.  Egészében a mérlege 19 párbajban 4 győzelem, 8 döntetlen és 7 vereség. Így Cagliari egy fontos párbajjal áll szemben, ahol javítani tudná a pontjai számát. Mivel egy egész sorozat nehéz ellenfelekből már a háta mögött van, talán jobb időkre derülhetne a csapatnál. Szerencséje van, mivel az ellenfele most Empoli lessz. Cagliari játékosainak az értéke 114 millió euró, tehát jobb kádere van mint az ellenfelének.

A párbajban tehát a házigazdában bízok jobban, bár egyik csapatnál sem a forma nem a legjobb. De mégis csak a házigazda jobban áll. A vendégek Novemberben edzőt cseréltek, ez egy kicsit elevenítette a csapatot, ami 3 győzelmet hozott nekik, de ezután már nem olyan sikeres volt ez a csapat, jelenleg 4 vereség egymás után. Van probléma mindkét oldalon, de talán a házigazda nem szenved otthon vereséget, erre fogadok.

A  mi tippünk: Cagliari győzelme dupla eséllyel  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,31

 

Cagliari – Empoli 20.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote