Brighton – Manchester City 12.05.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Május 12, Anglia, Premier League, 16:00

Manchester City jelenleg kiváló formával rendelkezik. Csak az utolsó 10 párbajából ez az angol csapat kilencet megnyert, beleértve a nehéz párbajokat is a legjobb európai klubokkal, ezért nem csoda, hogy a hazai bajnokságon is nagyon jó eredményeket ért el. Az utolsó bajnoki körében Leicestert verte meg 1:0, az előzőben pedig Burnley stadionján nyert. Manchester City kétségtelenül a legjobb angol egységek közé tartozik és tekintettel arra, hogy az edzőnek olyan játékosok állnak rendelkezésére, mint Aguero, Silva, Sterling, De Bruyne és sokan mások, az eredményei nem meglepetés. Manchester City jelenleg a táblázat 1. helyén állnak, a második Liverpool ra csak 1 pont előnye van. Az évad végéig már csak 1 párbaj van hátra, így nem engedheti meg magának a pontokat elveszíteni. Bármilyen más eredmény, mint győzelem, Manchester City számára valószínűleg a második helyen jelentené a táblázatban. Így a motivációja óriási.

Az ellenfele Brighton lesz. Egy csapat, amely az idei évadban csak átlagon aluli teljesítményeket mutatott és ezt az eredményein is látszik. Már 9 párbajban egymás után nem volt képes győzelmet szerezni, még csak gyenge ellenfelekkel sem. Ezért nem csoda, hogy jelenleg csak a táblázat 17. helyén áll. Tekintettel arra, hogy a kieső Cardiffra 5 pont előnye van, semmi sem nem fenyegetian bent marad a versenyben. Így ismét nincsen semmi motivációja. Egyébként, Brighton a harmadik legkevésbé támadó csapat a versenyen, amikor 37 párbajban csak 34 gólt szerzett, ami kevesebb átlagban, mint 1 gól 1 párbajban. A formája sem nem ideális már hosszabb ideje, hiszen az utolsó 10 párbajában csak 5 gólt szerzett, ebből egyet büntetőből. A csapatnak hiányoznak a jó gólszerzők, a legjobb Gleen Murray, aki 12 gólt szerzett, azonban jelenleg nincsen jó formában, az utolsó párbajban végre 9 mérkőzés után ismét gólt szerzett.

A győztesre itt nem fogadok ilyen alacsony szorzóval, inkább kockáztatok egy kicsit, szerintem nem szerez mindkét csapat gólt, természetesen, Brightonra gondolok.

A  mi tippünk: nem szerez minkdét csapat gólt  – a legjobb oddsok az Bet365 fogadóirodánál 1,81

 

Brighton – Manchester City 12.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote