Brighton – Crystal Palace 04.12.

Labdarúgás, kedd, 2018, December 04, Anglia, Premier League, 20:45

Brighton az idén egyáltalán nem játszik rosszul, jelenleg a táblázatban a 11. helyen van az angol Premier Leaguen. A csapat gólaránya 16:20, ami 2,6 gól átlagban egy párbajban, mivel a verseny átlagos csapataihoz tartozik. Utoljára Brighton Huddersfield stadionjára utazott. A vendégek elaludták a párbaj elejét, mivel már az első percben 1:0 veszítettek. De a házigazda a 32. percben elveszítette Mouniet, így a vendégek fölényben voltak, elkezdtek támadni a második félidőben, amikor 2 gólt is szereztek. Sőt, ők voltak a jobb csapat több eséllyel. Brighton otthon sokeres a győzelmekben, a mérlege is szolíd, hiszen 3 győzelme van, 2 döntetlene és 1 veresége hazai pályán. Az edzőjük támadó jellegű játékot preferál, és ez mutatkozik a pályán is. Már 7 párbajban egymás után tudott gólt szerezni.

Crystal Palace a táblázat 14. helyén van 12 ponttal. Utoljára a csapat az utolsó körben szerzett 3 pontot, amikor otthon fogadta Burnleyt, ezt a párbajt 2:0 győzelemmel nyerte meg. A mérkőzésben 2 kanadai pontot is szerzett Townsend, amikor az első gólra passzolt és a másikat megszerezte. Townsend együtt Zahaval veszéjes játékosok a támadásban. Idegenben Crystal Palace játéka nem valami híres, jól esne a csapatnak, ha éppen Brighton stadionján tudnának javítani ezen. Annak ellenére, hogy Crystal Palace eredményei az utolsó hetekben nem a legjobbak, az utolsó 5 bajnoki párbajban 3 vereséget szenvedtek, a csapatnál nem probléma gólokat szereni. A mérlege 3 győzelem, 3 döntetlen és 8 vereség, a gólaránya 10:17.

Ebben a párbajban várható, hogy a házigazda minden erejével szeretné megszerezni a 3 pontot, mivel otthon sikeresek tudnak lenni. De vigyáznia kell, mert Crystal Palace egy olyan csapat, amely elől harapni tud. Zaha az utolsó mérkőzésen nem szerzett gólt, ezért várható, hogy még nagyobb lesz az étvágya a gólokra. Az angol bajnokság ismert arról, hogy a gólokból több esik, mint máshol, két olyan csapat áll egymással szembe, amelyek a táblázatban közel állnak egymáshoz, mindketten harcolni fognak a pontokért, ezért a gólokból is esik jócskán.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,50

 

Brighton – Crystal Palace 04.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote