Bremen – Wolfsburg 05.10.

Labdarúgás, péntek, 2018, Október  05, Németország, Bundesliga, 20:30

Pénteken este a Bundesliga 7. köre is elkezdődik, Bremen kezdi a párbajával Wolfsburg ellen. Bremen az idei szezonban nagoyn jó teljesítményeket nyújtanak és a táblázat élején harcolnak, eddig az 5. helyen vannak 11 ponttal és 11:8 gólaránnyal. Számunkra nagyon fontos tudni, hogy mind a hat párbajban mindkét csapat szerzett gólt. Két-két gólt szereztek Eggestein és Krus és a párbajukban átlagban 3,16 gól esik. A kölcsönös mérkőzések is ezt tanusítják, mert az utolsó 9-ben csak 1 alkalommal történt meg, hogy nem szerzett mindkét csapat gólt. Az utolsó kölcsönös párbajok 3:1, 1:1, 2:1 vagy 3:2 eredményekkel végződtek. A csapat első veresége a legutóbbi párbajban következett be Stuttgart ellen, amely kihasználta a fölényét és 2:1 aránnyal győzött. Már az első félidőben kapott Veljkovic büntetést, és a párbaj eredményét megfordítani idegenben nagyon nehéz volt.

Wolfsburg a tavalyi szezonját inkább elfelejtené, amikor harcolnia kellett kiel-el a pótselejtezőben azért, hogy a versenyben maradhasson. Az új évadba kiválóan lépett, eddig a 7. helyen állnak 9 ponttal és 10:9 gólaránnyal.Az idén csak 1 alkalommal történt meg, hogy nem szerzett mindkét csapat gólt a párbajban. Wolfsburg párbajaiban is elég sok gól esik, átlagban 3,16 egy párbajban. A csapat legjobb gólszerzői Weghorst, Mehmedi és Steffen, ezek 2 gólt szereztek fejenként. Az utolsó 18 kölcsönös párbajban Bremen stadionján Wolfsburg minden alkalommal szerzett gólt. Az idén a legrosszabb teljesítményét Freiburgban mutatta, ahol 1:3 vereséget szenvedett, de a csapat másképen sikeres. Az eddigi 6 párbajban 9 gólt kapott, ezért úgy hiszem, hogy Bremen is tud szerezni ellenük gólt.

Ebben a párbajban a győztesre fogadni nehéz lehetne, bár a házigazda a kiemelt csapatnem olyan biztos, hogy ez sikerülni fog nekik, ezért a gólokra fogadok. Nem a gólok számára, hanem arra, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ezt támogatják a statisztikák is, amelyek aránylag hosszú időt vsznek figyelembe.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,67

 

Bremen – Wolfsburg 05.10. 5.00/5 (100.00%) 1 vote