Bremen – Schalke 08.03.

Labdarúgás, péntek, 2019, Március 08, Németország, Bundesliga, 20:30

Annak ellenére, hogy a múlt szezonokban Schalke a német Bundesligán elégé jó szerepelt, az idén ez egy nagy nyomorúság. Mint azeredményeivel, úgy a teljesítményeivel is. Az utolsó 10 párbajban csak 2 alkalommal győzött, ez is már több, mint egy hónapja történt. Azóta töbségben már csak csupa vereség, gyakran egy osztály külömbségével is, mint például az utolsó bajnoki párbajban is hazai pályán Düsseldorf ellen. Annak ellenére is, hogy Düsseldorf a német bajnokságon csak az átlaghoz tartozik. Schalke teljesen tehetetlenül állt velük szemben. Düsseldorf egyiket a másik esély után teremtett, majd négyet meg is valósított gólokra. Ellenkezőleg, Schalke a párbajban majdnem semmit nem mutatott meg. Tehát a 0:4 végeredmény a vendégek számára igazán teljesen megérdemelt volt. Nem sokkal jobban működött ez a német klub az utolsó előtti párbajában sem Mainz stadionján, ahol hasonló volt a játék folyama, mint Düsseldorf ellen. Mainz a pályán ismét domináns volt, ismét megérdemelt magas győzelem 3:0 volt Mainz javára.Nem is csoda tehát, hogy Schalke a bajnoki táblázatban csak a 14 helyen áll 23 ponttal, 25:39 gólaránnyal és 6-5-13 mérleggel.

Az ellenfelük Bremen észrevehetően jobban áll, az utolsó 10 párbajból egyetlenet sem nem veszített el. Ennek ellenére sem nem túl sok pont szaporodott a táblázatban a számláján. Elsősorban azért, hogy Bremen gyakran csak döntetlent szerzett, de a játékuk és a teljesítményük mégis tetszik. Akár az utolsó bajnoki párnajban Wolfsburg ellen, vagy az utolsó előttiben Stuttgart ellen. Ha a táblázatot említjük, akkor Bremen 24 párbaj után a 10. helyen van 33 ponttal 39:35 gólaránnyal és a mérlege 8 győzelem, 9 döntetlen és 7 vereség. Otthon 12 párbajban 17 pontot szerzett 22:19 gólaránnyal és 4-5-3 mérleggel, ez a 12. helyre elég a hazai párbajok táblázatában.

Ha biztosítani szeretnénk a párbajt, akkor ajánlatos Bremen győzelmére fogadni döntetlen nélkül, mivel ez a szorzó értéke még elfogadható, mivel a döntetlen sem nem lephet meg, a tét vissza jár.

A  mi tippünk: Bremen győzelme döntetlen nélkül – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,44

 

Bremen – Schalke 08.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote