Bremen – Mainz 30.03.

Labdarúgás, szombat, 2019, Március 30, Németország, Bundesliga, 15:30

Bremen az utolsó hetekben rendkívül sikeres, mint az eredményeiben, úgy játékilag is. Ezt az is támogatja, hogy az utolsó 10 párbajból ez a német egység egyetlen párbajt sem nem veszített el annak ellenére sem, hogy olyan ellenfelekkel állt szemben, mint például Dortmund. A jó minőségét a játékban az utolsó bajnoki párbajban is bebizonyította Leverkusen stadionján. Annak ellenére, hogy Leverkusen az utolsó időkben nagyon jó teljesítményeket nyújtott, ez Bremen csapatára nem volt elég. Ezek a párbajban néhány igéretes esélyt hoztak létre, és hármat meg is valósítottak. A végeredmény így 1:3volt, és tekintettel a párbaj folyamára, egészen megérdemelten. Azt, hogy a jelenlegi formája nagyon jó, az utolsó előtti bajnoki párbajban is megerősítették, amelyben Schalke csapatát 4:2 eredménnyel verték meg és Bremen oldalán ismét egy nagyon jó teljesítmény állt. Jelenleg a táblázatban a 8. helyen állnak 39 ponttal, 10-9-7 mérleggel és 46:38 gólaránnyal.

Az ellenfelük Mainz, egy csapat, amely az utolsó hetekben egyáltalán nem áll jól, elsősorban az eredményeiben, sem a játékával. Az utolsó 7 bajnoki párbajából 6-ot elveszített. Az utolsó előttiben  hazai pályán 0:1 vereséget szenvedtek Monchengladbach ellen, és tekintettel a teljesítményeihez  a pályán, egészen megérdemelten. A mérkőzés egész ideje alatt csak 2 lövést küldtek a kapu felé. Az utolsó bajnoki párbajban Bayerntől 6:0 vereséget kapott. Nézzünk alapossabban néhány statisztikai adatot, Mainz 26 párbajban 30 pontot szerzett 8 győzelemért és 6 döntetlenért, vereségek száma 12. A gólaránya 27:45. A statisztikája idegenben szintén nem néz ki jól, hiszen 13 párbajban 11 pontot szerzett, 3 győzelemért és 2 döntetlenért, a vereségeiből idegenben 8 volt. A gólarány itt 11:29 volt.

Tekintettel Bremen teljesítményeihez, amelyeket az utolsó hetekben megmutattak, ehez a hazai környezet előnyét hozzászámítva, és Mainz jelenlegi válság állapotát nézve, egyértelműen a házigazda győzelmét választom a tippelésre. Nem beszélve arról, hogy csak 3 pont választja a csapatot a Kupáktól, ez nagy motiváció!

A  mi tippünk: Bremen  győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,66

source:  e-fogadas.net

 

Bremen – Mainz 30.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote