Bournemouth – Everton 25.08.

Labdarúgás, szombat, 2018, Augusztus 25, Anglia, Premier League, 16:00 

Bournemouth a Premier Leaguen letelepedett és már néhány évadot itt kibírt. Tavaly a 12. helyen végzett és az idén biztosan hasonló helyen szeretne végezni, főleg a kiesési problémák nélkül. Az előkészítőben néhán nehéz mérkőzést játszottak le és ezekben jó eredményeket értek el. Döntetlent szereztek Sevillával és Bristollal, vereséget szenvedtek Nottingham és Betissel és megverték levantet, vagy Marseillet. Az új évadba sikeresen léptek, otthon nagyobb problémák nélkül megérdemelten Cardiff csapatát verték meg 2:0 eredménnyel. A második párbajukban megfordították az eredményt West Ham stadionján, ahol végül 2:1 győzelmet tudtak elérni. A gólszerzésben Callum Wilson volt sikeres, aki mindkét párbajban szerzett gólt. Fontos, hogy mindkét párbajukban már az első félidőben gól esett. A csapatnak nagyon jó támadói vannak, Wilson és King. A házigazdák már tavaly megmutatták, hogy a párbajaikban sok a gól, nem kivételek az első félidők sem.

Everton ambiciói minden évben a harcok a kupákért és tavaly a 8. helyen végeztek, tehát 1 hellyel a kupás Burnley mögött. A csapat előkészítője az idén nem volt sikeres, benne döntetlent szereztekBuryval, de vereséget szenvedtek Portoval, Rennesel, Blackburnal, Lillevel és Valenciával. Tehát az előkészítő nem sok önbizalmat adott a csapatnak, de a bajnokságot sikeresen nyitották. Az első körben egy nagyon nehéz találkozót játszottak Wolverhampton stadionján, ahol a 40. perctől csak 10 emberrel játszottak, de végül 2:2 döntetlent szereztek, hála Richarlison góljainak. A múlt héten otthon 2:1 győzelmet szereztek Southampton ellen, ismét Richarlison szerzett egy gólt, a másikat Walcott. Toffees csapata jó minőségű, ismert játéksok is vannak benne, mint Walcott, Sigurdsson, Tosun, Keane, Baynes, Mina, Zouma, vagy Jordan Pickford. Everton is ismert arról, hogy a párbajaiban sok a gól.

Mindkét csapat támadó labdarúgást játszik, ezért merem mondani, hogy legalább 2,5 gól esik a párbajban, a statisztikai adatok azt támogatják.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gól esik  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,80

 

Bournemouth – Everton 25.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote