Bologna – Juventus Torino 17.12.

Labdarúgás, szombat, 2017 December 17, Olaszország, Serie A, 15:00

Juventusz ugyan ebben a szezonban nem olyan sikeres, mint az előzőkben, de mégis nagyon erős és főleg továbra is egyike a jelöltek kozül a bajnoki címre. Ebben a körben Juventusz Bolognával játszik. Először nézzük Bolognát. Eddig a házigazda 21 pontot szerzett és így a 11. helyen van. A csapat nem a legjobb szezonját éli, a pontok legtöbjét nehezen harcolták ki. A jobb minőségű ellenfelekkel Bolognának nagyobb problémái vannak. Vereséget szenvedett AC-től, a római AS-től, Laziotól, Bergamotól, vagy Fiorentinatól, ez már valamiről tanúskodik. Bologna a pontjait főleg a gyengébb ellenfeleitől szedi, amelyekkel szemben neki van jobb minőségű kádere. Otthon Bologna kinlódik, mert 8 párbajból csak kettőben tudott győzni, és ez egy nyomorúságos mérleg.

Juventusz érkezik a pályájára, ez egy gépezet a bajnoki címekre, és biztos vagyok benne, hogy az idén is megszerzi, vagy nagyon közel áll mellettte. Juventusz a legjobb olasz klub, ezt minden szezonban bebizonyítja. Ugyan a jelenlegiben nem a legjobb teljesítményeit mutatja, de így is az első Inter-re csak két pont hiánya van. Juventusznak van a legjobb támadása, már 41 gólt szerzett és ez Bologna ellen nagy szerepet játszhatna. Ezen túlmenően, ha Juventusznak valamire szüksége van, akkor ez után nagyon tud menni. Nem sok olyan csapat van Olaszországban, amely ezt neki meg tudná akadályozni. És Bologna határozottan nem ezekhez a csapatokhoz tartozik. Olyan játékosok, mint Higuain, Dybala, Mandžukič vagy Pjanič, ez nagy minőség és ebben a párbajban ennek tükröződnie kell.

Ha az egészet összefoglalom, ebben a szorzóban nagy értéket látok. Nem aggódom Juventusz győzelme iránt, és nem tudom elképzelni, hogy csak 1 gólt szerezne Juventusz. A két csapat kölcsönös párbajaiban minden alkalommal sok gól esik. Az utolsót májusban játszották, Juventusz ezt 2:1 nyerte meg Bologna stadionján. Szerintem ez megismétlődik.

A  mi tippünk: Juventusz győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,45

Bologna – Juventus Torino 17.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote