Bologna-Inter Milano 19.9.

Labdarúgás, kedd, 2017 Szeptember 19, Olaszország, Serie A, 20:45

Inter Milano tavaly a méltalan hetedik helyen végzett, ami Stefan Pioli felyébe került (jelenleg Fiorentina edzője). A csapatot az idei szezonban Luciano Spaletti edzi, és eddig a dolgok igéretesen néznek ki. Megmaradtak a kiváló játékosok, mint Mauro Icardi, aki támadó az élen, Ivan Peresic a bal szárnyon, vagy akár João Mário is. Ezek mellett a csapathoz érkeztek nagy pénzért kiváló játékosok, például Matias Vecino Fiorentinából, Milan SkriniarSamptdoriaból, Dalbert Niceből és Borja Valero Fiorentinából. Mindegyik játékos azelőtt a csapatai támaszaihoz tartoztak. Másképen távozott is néhány jó játékos, közöttük Éver Banega Sevillába, vagy João Cancelo tért vissza Valenciába, mellesleg, ő már hosszabb ideig gyengélkedett és Inter mezében nem játszott egy párbajt sem.

Bologna tavaly a 16. helyen végzett. A csapat a nyáron jelentősebben erősített, úgy hogy az idén jobban helyezkedhetne el a tavalyhoz képest. Saphir Taider, Sebastien De Maia, Filip Helander, Andre Poli a legérdekesebb nevek, akik a csapathoz érkeztek, vannak többen is, de ezek alacsonyabb ligákból jöttek, vagy ingyen játékosok. A csapat nem veszített fontos játékost, ez azért is van, mert nagyobb klubok nem érdeklődtek ezek iránt. Ezekből látni, hogy Bologna egy átlagon alatti csapat, amely minden évben szorosan a kiesés határain mozog, bár az idén többen is vannak a kiesés határain, így Bologna megmentheti magát. Az idei mérlege 1-1-2, amikor az egyetlen váratlan eredmény a döntetlen Torinoval volt, a többi párbaj nem volt meglepetés – vereségek Napolival és Fiorentinával, győzelem Beneventoval. Természetesen, a mai ellenfele egy kicsit más tésztából készült, ezért nehéz lesz a dolga.

Inter Milano a szezont jól kezdte, eddig 4 győzelme van, megverte Fiorentinaát és AS Rómát is, ezek elégé nehéz ellenfelek, most olyan ellenfelek várnak rá, ahol kötelességük a győzelem. A minőség a vendégeknél van, ezért nem hiszem, hogy akár 1 pont a házigazdáknál maradna.

A  mi tippünk: Inter Milano győzelme – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,62

Rate the review