Bilbao – Real Madrid 15.09.

Labdarúgás, szombat, 2018, Szeptember 15, Spanyolország, La Liga, 20:45

Real Madrid új edző alatt dolgozik, ez Julen Lopetegui, és a csapat Ronaldo távozása után is jó teljesítményeket ad. Ami változott, az a tény, hogy már nem kap olyan sok gólt, mint valaha, és a gólaránya 10:2. Sőt, az eddigi 3 párbajból, természetesen, hogy mindet megnyerte, két alkalommal 4-4 gólt szerzett. De az is igaz, hogy ez jóval gyengébb csapatok ellen volt.  Eddig a táblázatban a 2. helyen van Barcelona mögött, akinek azonos a pontok száma, azonban 2 góllal többet szerzett. Real ugyan 4 nap múlva a Bajnokok Ligáját játsza, de elég ideje lesz majd pihenni. Mellesleg, a Bajnokok Ligáján a csoportja nem nagyon nehéz, ezért a hazai ligára teljes mértékben öszpontosíthat. Ismét kiváló labdarúgást vár mindenki, még a kispadon is sztárok várakoznak, mint Lucas, Isco, Nacho és a többiek.

A házigazda Bilbao a felettekből látva nagyon erős ellenfelet kap a hétvégére. Nem nagyon hiszek abban, hogy csak védekezni fog, hiszen nem sok veszíteni valója van, abban az értelemben, hogy ha tehát nagy szerencséje lesz, a támadásaiból gól is születhet. Annál inkább, hogy Bilbao előnyeb hozza a foci támadási jellegét. A táblázatban eddig a 6. helyen állnak, 4 pontot szereztek egy győzelemért és 1 döntetlenért. De mindkét párbajt a gyenge Huescával és a még gyengébb Leganessel játszotta, és csak most talál rá igazán erős ellenfélre.

Több, mint valószinű, hogy Real ismét győzni fog és megmutatja a javulását a Szuperkupa óta, amikor vereséget szenvedett Atletico Madridtól a hosszabbítás után. Fogadni nyugodtan Real Madrid győzelmére javaslom, de egy apró bökkenő van azzal, ha valaki a gólok számára szeretne fogadni. Ugyanis a két csapat kölcsönös párbajaiban, amelyek Bilbaoban játszódtak 2010-től, minden párbajban nem esett több, mint 3 gól. Sőt, volt 1, vagy 2 gól is.  Bár az idei bajnokságon eddig esett Real párbajaiban több gól is, ezek gyengébb csapatokkal estek. Összefoglalva, a bátrabbak fogadhatnak legalább 2,5 gólra a párbajban, de hozzá teszem, ez kockázattal jár.

A  mi tippünk: Real Madrid győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,61

 

Bilbao – Real Madrid 15.09. 5.00/5 (100.00%) 1 vote