Bilbao-FC Barcelona 5.1.

Labdarúgás, csütörtök, 2017  Január 5, Spanyolország, Copa del Rey 21:15

A spanyol kupa Copa del Rey. Már csak 16 csapat maradt. Athletic otthon a La Liga (Primera Dsivision) idei szezonjában csak Barcelonával szenvedett vereséget 0:1, és mindehez Barcelonának még szerencséje volt. San Mamés stadionon a vendégek nem szoktak túl gyakran győzni. Sőt, még dontetlent sem szereznek gyakran. A csapat baszkokból áll ossze és egy franciából – Aymeric Laporte. Ezek a sportolók atléták és szívvel játszanak. Mivel a párbajt csütörtökön játszák, nem szükséges nekik kímélni magukat, a kovetkező párbajukat vasárnap játszák Alavés csapatával 12:00-kor. Az Európa Ligában csak február 16.-án Apoellel. Spanyolországban a legnagyobb presztízs jó eredményt szerezni Barcelonával és Reallal. Bilbao egy kupás csapat, mert a  hazai bajnokságot Messi csúcsteljesítményei korszakában nem nyerik meg, de a kupákon van esélyük, és mindig beleadnak mindent. Ezt a kupa versenyt 1903-óta 23 alkalommal megnyerte és 23 alkalommal nem. Egy óriási hagyományról van itt tehát szó.

Barcelona a jelenlegi szezonban nem rendelkezik a párbajokban olyan nagy erőfölénnyel, mint a múlt években és sokszor csak szerencsével nyertek. Jóhír, hogy már meggyógyultak don Andrés és Samuel Umtiti, akik a csapataiban támaszoknak is nézhetőek. Barcelona ezt a párbajt egy kicsit elhanyagolhatja, mert Realra a bajnokságon 4 pont vesztesége van, és 1 párbaj hátránya, vasárnap a csapatra Villareal várakozik a 4. helyen, aki otthon csak egyszer szenvedett vereséget az alábecsült újonccal Alavésből (ezekkel barcelona is kikapott).  Barcelona 1903-óta ezt a versenyt 28 alkalommal nyerte meg és 10 alkalommal voltak a döntőben sikertelenek.

Egyébként, a visszavágót szerdán Január 11.-én játszák. Most azt hiszem, hogy a házigazda fog nyerni, de bebiztosítom a fogadást a döntetlennel is, mégis csak, Barcelona az Barcelona, nem lehet semmit sem hagyni a véletlenre. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: Bilbao nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 2,40

Rate the review