Betis Sevilla – Vallecano 09.12.

Labdarúgás, vasárnap, 2018, December 09, Spanyolország, La Liga, 20:45

Betis Sevilla 14 bajnoki kör itán jelenleg a 11. helyen áll. Ez a spanyol klub nagyon sikeresen lépett az új évadba, de az utolsó párbajai után, amikor az átlagos ellenfeleitől is vereségeket szenvedtek, a táblázat közepére csökkentek.Ennek ellenére ennél a csapatnál nem lehet azt állítani, hogyproblémái lennének gólokat szerezni. Ezt megerősítették az erős Barcelona stadionján is,ahol képesek voltak 4 gólt szerezni és így kiváló 3 pontot haza vinni. A támadói minőségét az előző párbajában is megmutatta, amikor Vigo csapatának 3 gólt tudtak beadni. Utoljára ez a spanyol csapat Real Sociedad csapatát verte meg 1:0 eredménnyel. A mérlege 5 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség a hazai bajnokságon, a gólaránya 14:17. Kiegészítésnek, a pontjai száma 19, ebből otthon 11 szerzett.

Vallecano az idei szezonban nem éppen a legjobb eredményeket éri el, mivel 14 kör után csak az utolsó előtti helyen áll, de mégis tagadhatatlan az a tény, hogya támadásban elül nagyon veszélyes tud lenni ez a csapat. Ezt tanusítja az is, hogy az idén már 15 gólt tudott szerezni. Hogy a támadó játékosai jó minőségűek tanusítja a párbajuk  Villareal ellen is, ennek a csapatnak 2 gólt is be tudtak lőni, amikor a végeredmény 2:2 volt. Barcelona ellen is jól játszottak, ennek a csapatnak azonos számú gólt lőttek. Azonban ebben a párbajban már vereséget szenvedtek, mivel 2:3 volt a végeresmény. Ennek ellenére nem szabad szégyenkezni nekik a teljesítményükért. Az utolsó bajnoki párbajban Eibart verték meg 1:0 eredménynel. A csapat gyengéje elsősorban a védelme. Vallecano sok gólt kap. Az idén már 28 gólt kapott, ami a legtöbb Huesca után a bajnokságon. Ha ez a csapat valamit szeretne javítani, akkor elsősorban a védelem legyen az.

Tekintettel arra, hogy milyen két csapat áll egymással szenbe, a leírottakkal összhangban arra fogadok, hogy mindkét csapat gólt szerez. Persze, az sem nem rosz választás, hogy a házigazdának sikerül győzelmet szerezni, főleg, ha a vendégek védelme nagyon rossz állapotban van.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok az Bet2u fogadóirodánál 1,75

 

Betis Sevilla – Vallecano 09.12. 5.00/5 (100.00%) 1 vote