Bet-at-home

bet-at-home frontA világszerte ismert és népszerű  Bet-at-home bukméker jelenleg több mint 3.000.000 elégedett ügyféllel büszkélkedhet. A Bet-at-home által kínált élő fogadások illetve játékok számos országban, több nyelven elérhetőek. Ez a fogadóiroda Németországban illetve Ausztriában a legkedveltebb és legnépszerűbb.

A Bet-at-home bukméker népszerűségre elsősorban széles sportkínálatának köszönhetően illetve az agárversenyekre való fogadás lehetőségével tett szert. Ez a lehetőség a fogadóirodák piacán igazán egyedülálló. A Bet-at-home ezen felül pókerversenyek széles skáláját nyújtja, melyek során naponta akár többezer euró nyereséghez juthat.

 

Bet-at-home bónusz – 50 Euro az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 50 Euro
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei első befizetési bónusz
BET-AT-HOME – 50 Euro BÓNUSZ – regisztráljon

 

Ami a Bet-at-home élő kaszinóját illeti, semmi különösebb meglepetést nem kínál. Olyan alapvető játékokat kínál mint a játékgépek, rulett, video póker vagy Baccarat. A magyar játékos mindenképpen értékelni fogja, hogy a Bet-at home többek között magyar kezelőfelülettel is rendelkezik.

Fogadások terén a Bet-at-home kiemelkedő fogadóirodaként van számon tartva. A kínálatban nemcsak klasszikus sportokat talál – köztük a világhírű jégkorong és a foci-bajnokságokat -, hanem sok mást is.  Ilyen módon – magyar mérkőzéseken kívül – az európai labdarúgó kupa- illetve a KHL és NHL eredményeire is fogadhat. Amennyiben az autósport, pontosabban a Formula 1 rajongója, a Bet-at-home oldalán megvan a lehetőség, hogy az egyes körök eredményeire fogadjon. Aki bízik fogadási és tippelős képességeiben, az más egyéb, nem hagyományos sport terén is kipróbálhatja képességeit, mint a krikett, rögbi stb.

 

Bet-at-home – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 5 EUR
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 5 EUR
bet365-banktransfer ingyen 1-2 munkanap 10 EUR

 

Rajong a kaszinóért?  Ebben az esetben sem lesz csalódott.  Bet-at-home számos játékot kínál. Kipróbálhatja például a klasszikus videó pókert és játékgépeket. Egyéb ismert kaszinó játék közül nem hiányzik a BlackJack, rulett és a Baccarat sem.

Amennyiben regisztrál a Bet-at-home élő kaszinójában, rendkívüli élményben lehet része. Az összes élő játékot gyönyörű hölgyek segítik lebonyolítani, akiket ráadásul online a képernyőn is lát. Ez mind az új technológiáknak köszönhetően. Bet-at-home ezáltal megadja a lehetőséget  az online szerencsejáték események közvetítését egyenesen az otthonunkba. Ez biztosítja a kiváló játékélményt. Amennyiben érdeklődni szeretne valamelyik játékvezető (krupié) iránt, a Bet-at-home honlapján talál róla néhány alapvető információt. . Ne habozzon, próbálja ki még ma a Bet-at-home kaszinóját! Biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz csalódott.

Azonban, ha mégis a póker mellett dönt a rulett helyett, akkor is jó helyen jár. Bet-at-home az online póker eredeti szoftverét kínálja fel a játékosoknak. Ha a szoftvert letölti a számítógépébe, sajnos utazás közben nem nyílik lehetősége játszani. Bet-at-home azonban néhány okos telefonba való alkalmazást is kínál. Így bármerre jár, sok pénzt nyerhet.

A regisztrációt követően azonnal akár 1000 € kezdő bónuszt kaphat a Bet-at-home-tól. Nem fog rosszul járni akkor sem, ha versenyekben vesz részt. A Bet-at-home ezen a téren is érdekes bónuszokkal és nyereményekkel szolgál. Ami magát a pókert illeti, a Bet-at-home mellett döntve ennek a játéknak 8 változatát próbálhatja ki, a többi top fogadóirodához hasonlóan. Ebből a szempontból a póker és a szoftver is megérdemli a pozitív értékelést.  A szoftver zökkenőmentesen működik, megszakítások nélkül, a játék folyamatos, amit főleg a lassabb internetkapcsolattal rendelkező játékosok fognak tudni értékelni.

 

Bet-at-home 4.00/5 (80.00%) 1 vote