Bergamo – Fiorentina 03.03.

Labdarúgás, péntek, 2019, Március 03, Olaszország, Serie A, 18:00

Atalanta legénysége nem rosz, úgy mondható egy átlagos, szolíd labdarúgást játszil. Névszerint Zapata és Iličič megmutatták, hogy számítani kell velük és képesek egy kicsit megharagítani is az ellenfeleit. De már néhány mérkőzésben nem lehet azt mondani, hogy jól működnek. Az utolsó 5 párbajbanAtalanta csak a rólai AS csapatával volt sikeres, amikor 3:3 döntetlent szerzett, a győzelmeit Cagliari és Spal ellen szoros eredménnyel nem lehet sikernek látni, ez inkább kötelesség még egy olyan átlagos csapat számára is, mint Atalanta. És az utolsó mérkőzéseiben vereséget szenvedett AC Milanoval és FC Torinoval is. Hozzá kell fűzni, hogy ez a két csapat az olasz kupán is találkozott, ez 3:3 döntetlennel végződött. Nem olyan régen Atalanta otthon a Kupán egy nagyon egyértelmű eredménnyel 3:0 Juventusz csapatát verte meg. Figyelve az eredményeit állítható, hogy Atalanta kimondottan egy olyan csapat, amely mérkőzéseiben sok gól esik.

Fiorentina soraiban néhány nagyon veszélyes játékos áll, mint például Muriel, Chiesa, Benassi. Az utolsó 5 párbajban a csapat 3 döntetlent és két győzelmet szerzett, tehát valamivel jobban állnak. A döntetleneket Inter Milanoval 3:3, Napolival 0:0 és Udinesevel 1:1 végeredményekkel szerezték. Teljes pontszámot 4:3 győzelemmel Chievo ellen és 4:1 győzelemmel Spal ellen szerezte. Utoljára Atalantával Fiorentina 2012 áprilisában szenvedett vereséget. Azóta minden alkalommal győzött, vagy legalább döntetlent szerzett. Az utolsó 7 mérkőzésben Fiorentina nem szenvedett vereséget és minden párbajban tudott gólt szerezni. Sőt, az utolsó 6 bajnoki párbajban 4 alkalommal legalább 3 gólt szerzett.

Mindkét csapat győzni szeretne. Természetesen, ha nem lesz döntetlen eredmény, csak az egyik csapat győzhet. Igyekezni fognak tehát gólokat szerezni, mivel csak így lehetséges a győzelem. Több lesz a támadás, több hiba lesz a védelemben, ezért jónak látom a fogadást, hogy mindkét csapat gólt szerez. Esetleg még nem lôenne rosz a gólok számára sem fogadni, szerintem legalább 2.5 gól esik a párbajban.

A  mi tippünk: minkdét csapat gólt szerez  – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,62

 

Bergamo – Fiorentina 03.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote