Benfica Lisboa – Fenerbahce 07.08.

Labdarúgás, kedd, 2018 Augusztus 07, UEFA Bajnokok Ligája, 21:00

Benfica, a csapat, amely a tavalyi évadban a 2. helyen végzett a riválisa után, Porto után. Ez is az oka annak, hogy ennek a csapatnak, amely a Bajnokok Ligája renszeres résztvevője, át kell mennie az előfordulókon. A sors a török Fenerbahce csapatát állította az útjába. Benfica tavaly a kiváló brazil támadóra támaszkodott, Jonasra, aki majdnem hogy 40 gólt tudott szerezni. De nem szabad elfelejteni a második támadót sem, Raúl Jimenezt sem, vagy a portugál André Almeicot, vagy Emanuel Cervimet sem.  A védelemben támaszkodhat a kiváló két játékosára Alex Grimaldora és a brazil Jardalere. Ami számunkra fontos, az, hogy a feljebb említett játékosai Benficának majdnem minden megmaradtak a nyár után. Csak Raúl Jimenez távozott vendég játékosnak Angliába. Rajta kívül még a csapatot Goncalves és Amaral támadók, majd még Cavalho, és Lisandra Lopéz hagyták el. De ezekből egyikük sem nem érezhető vesztesség Benfica számára. Ellenkezőleg, a csapatot erősítették Vlachodimos kapus, Conti és Christiano Lema a védelemben és Castilla és Ferreyra a támadásban. Benfica így az idén ismét nagyon erős káderrel fog rendelkezni.

Fenerbahce a tavalyi évadban a 2. helyen végzett, a 4. helyt pont választotta, mivel a török liga még nem kezdődött el, a csapat csak az előkészítőkben játszott. Az ellenfelei inkább csak átlag alatti klubok voltak, mégis nem nagyon voltak káprázatosak benne, a játékuk nem volt jó, inkább ellenkezőleg. Talán ez javulni fog a szezonban, majd meglátjuk. Általában a török csapatok idegenben nem nagyon jól tudnak játszani jó minőségű ellenfelekkel, tavaly Besiktas volt a kivétel, amely az alap csoportját vereség nélkül nyerte meg.

Fogadni talán mégis csak a győztesre fogok, a házigazda nyeri meg a találkozót, de egy kicsit csábít fogadni arra is, hogy mindkét csapat gólt szerez, bár ebben a fogadásban nagyobnak látom a kockázatot. Ha Fenerbahce képes lenne gólt szerezni, akkor ez a fogadás is rendben volna.

A  mi tippünk: Benfica Lisboa győzelme – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,60

 

Benfica Lisboa – Fenerbahce 07.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote