Bastia SC-Monaco 17.2.

Labdarúgás, péntek, 2017 Február 17, Franciaország, Ligue 1, 20:45

Ismét a francia legmagasabb foci versenyről választottam párbajt elemzésemnek. Monakóra már gyakran szoktam fogadni, gólokra, hendikepekre, de most a bátor fogadók kipróbálhatják az első félidőben fogadni, hogy két gólt szerez. Has a legutóbbi párbajra nézünk, akkor ez sikerült volna.  Bastia ugyanis nem a legjobb klubok közé tartozik, csak azon múlik, hogy mikor sikerül megtorni a házigazdák védelmét. Monakónak már készülnie kell a Bajnokok Ligájára, úgy gondolom, hogy minél korábban akarják majd eldönteni a párbajt, és a második félidőben már csak nyugottan befejezik a meccset és a győzelmet haza viszik. Batia utolsó 5 párbajában 3 vereséget szenvedett, mindet idegenben, Toulouse, Montpellier és Nancy pályáján, otthon kétszer 1:1 döntetlent játszott Caen és Nice ellen. Monaco utolsó 5 párbaja pedig így néz ki, 4 győzelem, kettő otthon kettő idegenben Mety, Montpellier, Nice és Chambly ellen, és egy 1:1 döntetlen PSG ellen idegenben.  Hogy teljes legyen a statisztika, itt van még az utolsó 5 kölcsönös párbaj, 4 alkalommal Monaco győzelme és egyszer Bastia nyert még 2015-ben hosszabbítás után 0:1. A táblázatban Monaco az első, Bastia a 19. helyen van.

Monaco eddig 75 gólt szerzett, 25 gólal többet, mint a második PSG. Bastia a táblázat alján kuporog. De mivel közeledik a bajnokok Ligája, nem engedheti meg magának a párbaj elejétől csak a pótcsapattal játszani, az elején szerez két gólt, és azután lazít. PSG a hátára liheg, csak 3 pont külömbség van közöttük, nem kockázhat és nem becsülheti alá az ellenfelét, még ha olyan gyenge, akkor sem.

Mivel a labdarúgásban gyorsan változhatnak a helyzetek, szép a szorzó az esetre, hogy 2 gólt szereznek a vendégek az első félidőben, de ha valaki igazán csak a majdnem biztosra szeret fogadni, és nem hiba az alacsonyabb szorzó sem, akkor elég Monaco győzelmére fogadni elégséges szorzóval, sok szerencsét mindenkinek, így, vagy úgy.

A  mi tippünk: Monaco győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,60

Rate the review