Augsburg – Hannover 16.03.

Labdarúgás, szombat, 2019, Március 16, Németország, Bundesliga, 15:30 

Mindkét csapat számára azidei évad elég nagy csalódás,mint a házigazda részére, úgy a vendégek oldalán is, akik bizonyos célokat tűztek ki valahol a táblázat közepén. A vendégek számára ez a második évad a bejutása után a Bundelsiga versenyére, és így mindenki, aki játszott labdarúgást, vagy ismeri ezeket a vizeket tudja, hogy egy újonc számára a legnehezebb nem az első év egy magasabb ligában, hanem éppen a második év, ami megmutatkozott ebben az esetben is. A vendégek a táblázat 17. helyén állnak 14 ponttal és nagyon kétségbeesett formával, ahol az utolsó 10 párbajban csak 4 pontot szereztek a győzelmükért az utolsó Nürnbergel és a döntetlenért a 12. Freiburgal. A vendégek kapták a legtöbb gólt az összes csapat közül, és a védelmüket tartják a második legrosszabbnak az egész versenyben. Hannover idegenben 12 párbajban 4 pontot szerzett 4 döntetlenért, győzelmet nem szerzett, csak 8  vereséget szenvedett. A gólaránya itt 12:34.

A házigazda Ausburg is az idei évadot egészen másképen képzelte el magának, azonban a célja az utolsó körökbe világos. Megmenteni magát. A házigazda bebizonyította az utolsó mérkőzéseiben, hogy bele tartozik a Bundesliga versenyébe, és joggal harcolnak majd a megmentésért egészen az utolsó körig. Otthon megverték a második Dortmundot, és idegenben szereztek egy egészen tisztességes döntetlent a harmadik Lipcsével és nem utolsósorban  meg kell említeni a párbajt is a vezető Bayernel, amelyben kétszer vezettek is a párbaj folyamán, de végül 2:3 vereséget szenvedtek a kiemelt csapattal. Szilárd meggyőződésem, hogy az említett eredmények ezekkel a csapatokkal, amelyek sokkal jobbak, mint Hannover, motiváció lessz a házigazda számára és étvágyat kapnak az utolsó párbajokba és hazonló párbajokba, mint ez a szombati lesz. Bízok benne, hogy a házigazda mindenz belead.

Ezért fogadok a házigazda győzelmére, hogy megerősítik a leírottakat, hannover nagyon átlagon alatti csapat jelenleg, nem sok az esélye arra, hogy egyáltalán a versenyben maradjon.

A  mi tippünk: Augsburg győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,66

 

Augsburg – Hannover 16.03. 5.00/5 (100.00%) 1 vote