Atlético Madrid-Real Madrid 18.11.

Labdarúgás, szombat, 2017, November 18, Spanyolország, La Liga, 20:45

A szunet után előttünk van a spanyol bajnokság 12. köre is, benne találkozik Atl. Madrid Real Madriddal, a hétvége slágere lesz ez a találkozó. Atletico a táblázatban a 4. helyen található, amikor a számláján 23 pont világít 6-5-0 mérleggel és 16:6 gólaránnyal. A csapat az idémnValenciával és Barcelonával együtt legyőzhetetlen eddig, de Atletico már több döntetlent is szerzett, mint kellene. Ezért a pontok száma is így alacsonyabb. Az utolsó 5 találkozóból 2 győzelme volt és 3 döntetlene. Mindkét győzelem, úgy Celta Vigo, vagy La Coruna pályáján, nagyon sovány volt, 0:1. A Bajnokok Ligáján a C csoportban játsottak, ahol AS Róma, Chelsea és Karabah az ellenfelei, itt a 3. helyen vannak. A csapat sztárja kétségkívül Antoine Griezmann, aki a hazai bajnokságon csak 2 gólt szerzett.  Gyakran tesznek szemrehányást neki lazaságért akkor, amikor a csapat kevésbé sikeres.

Real az idén bevetette magát a harcba a bajnoki címért, de eddig nem néz ki a helyzete nagyon rózsásan. A csapat a 3. helyen van 23 ponttal 7-2-2 mérleggel és 22:9 gólaránnyal, ami 2,8 gól egy párbajban átlagban. A vezető Barcelonára a csapatnak 11 kör után 8 pontt vesztessége van, ezt a vesztességet csökkenteni kellene neki. Az utolsó előtti találkozóján meglepően egy újonc pályáján 2:1 vereséget szenvedett Gironában. Ezután egy kicsit javított, amikor otthon Las Palmas-t verte meg 3:0 arányban. A Bajnokok Ligáján 2. lett a H csoportban. A csapat legnagyobb cstárja Cristiano Ronaldo aki nem töltötte be az elvárásokat a gólok számával. Eddig csak 1 gólt szereztek. Isco már 4 gólt szerzett.

A madridi derbit két olyan csapat játsza, amelyek nem olyan nagyon vannak jó hangulatban és ideális formában. Mindkét csapat számára nagyon fontosak a pontok, ez szerint fog a párbaj is mutatkozni. Szerintem a legjobb megoldás a fogadásra az, hogy mindkét csapat gólt szerez, mivel a támadó erő nagy, a védelem gyengébb mindkét oldalon. Remélem, megéri ezt fogadni.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,72

Rate the review