Atletico Madrid – Monaco 28.11.

Labdarúgás, szerda, 2018, November 28, UEFA Bajnokok Ligája, 18:55     

Atletico Madrid jelenleg az egyik leghatékonyabb védelmével rendelkezik a világon, ez főként Diego Simeonenek köszönhető és a játék stílusának, amely híres a bebiztosított védelemmel és a gyors ellentámadásaival Griezmann és Diego Costa vezetésével. Atletico jelenleg a 2. helyen áll az A csoportban azonnal Dortmund után, amely csak 1 góllal jobb. Otthon a csapat százszázallékos, két párbajban 6 pontot szereztek 5:1 gólaránnyal, először Club Brugy-val bírkóztak meg 3:1, amikor a vendégek csak 1 lövést küldtek a kapura az egész párbaj folyamán, ezután talán meglepően simán győztek Dortmunddal 2:0, amikor Dortmund az egész párbajban egy lövést sem nem küldött a kapu felé. A La Liga versenyben is jól működnek, a legjobb a védelmük, amely eddig csak 9 gólt kapott. Jelenleg a 3. helyen álnak 24 ponttal. Otthon a legjobb csapat, mivel 7 párbajban 17 pontot szereztek. Utoljára otthon Barcelonával találkoztak, ezt a csapatot csak 2 alkalommal hagyták lőni, de ez is elég volt az 1:1 döntetlenhez. Ez is tanusítja az erejét otthon. Mellesleg, otthon az utolsó 20 párbajból csak 2 alkalommal szenvedtek vereséget. Ez kiváló eredmény.

Ellene Monaco áll, amely egy óriási válságban van. A csoportban a 4. helyen kuporog, amikor 4 párbaj után sem van egyetlen pontja sem és a gólaránya 2:10. A hazai bajnokságon is az utolsó előtti helyen állnak, itt 14 párbajban csak 10 pontot szereztek, rosszabb helyzetben már csak Guingamp van. A francia legenda Thier Henry érkezése seem nem segített az edző helyére, a csapatnak lesz mit csinálni, hogy megmentse a Ligue 1-et. És a kupákra nem is gondolhat jövőre a legvadabb álmaiban sem. Monaco az utolsó 13 párbajában csak 2 alkalommal szerzett győzelmet. Idegenben Nantes ellen augusztus közepén és utoljára most az utolsó körben, amikor Caenből tudott elrabolni 3 pontot egy ügyes győzelemmel 0:1. A támadó formájuk borzalmas, az utolsó 6 párbajban csak 3 gólt tudtak szerezni.

Monaco teljes erejével sem nem tudna győzelmet szerezni, Jovetič fog a csapatnál hiányozni, ez a harmadik legjobb gólszerzője. Atletico győzni fog.

A  mi tippünk: Atletico Madrid győzelme  – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,21

 

Atletico Madrid – Monaco 28.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote