Atletico Madrid – Getafe 26.01.

Labdarúgás, szombat, 2019, Január 26, Spanyolország, La Liga, 16:15 

Atletico Madrid a legismertebb világ klubok közé tartozik és a legénység értéke 875 millió euró. Mindenki nagyon jól ismeri a neveket, mint Oblak, Lucas Hernandéz, Gimenéz, Savič, Godin, Filipe Luis, Arias, Juanfran, Thomas Partey, Saul Niguez, Koke,Correa Lemar, Vitolo, Griezmann, Diego Costa vagy Kalinič. Atletico az idei évaddal eddig elégedett lehet, kiesett ugyan a hazai Kupán, de a Bajnokok Ligája tavaszi programján ott áll Juventusz ellen. A hazai bajnokságon 11 győzelemmel, 8 döntetlennel és 1 vereséggela 2. helyen áll 5 pont vesztességgel a vezető Barcelona mögött. Az utolsó 10 párbajból egyetlenet sem nem veszített el. Atletico mérlege otthon 10 párbajból 8 győzelme van és 2 döntetlene. A gólaránya itt 17:4, otthon 26 pontot szerzett az oszes 41-ből.

Getafe a bajnokságon csak a 2. évadban játszik, és ez rendkívül sikerült nekik. A csapat értéke 91 millió euró. A legismertebb játékosai közé tartoznak Djené, Antunes( és Foulquier védők, Flamini, Arambarri, Maksimovič vagy Shibasaki középpályások, Molina, Mata és Anguel Rodriguez támadók. A táblázatban a kiváló 6. helyen állnak 8 győzelemmel, 7 döntetlennel és 5 vereséggel, 31 pontot szereztek és a gólarányuk 25:26. Idegenben is elégé sikeres ez a csapat, mivel itt 15 pontot szerzett 10 párbajban 3 győzelemért és 6 döntetlenért, csak 1 vereséget szenvedett idegenben, a gólaránya itt 12:10. Ebből látni, hogy ez a csapat igyekszik és sikeres a labdarúgásban.

Ennek ellenére lehetséges, hogy csodálkoznak, hogy miért fogadok Getafe ellen, ha ilyen kiváló a csapat. De cserintem, mégsem nem olyan jó káderrel rendelkeznek, mint a házigazda Atletico. Ez a csapat otthon nagyon erős, a hazai párbajaiban csak 4 gólt kapott, ami nem sok.  A kölcsönös mérkősései is a házigazda javára szólnak, az utolsó 9-ben győzni tudott, és már 14 párbajban nem kapott Getafetől gólt. Ezért azt gondolom, hogy Atletico győztes hulláma folytatódni fog. A bátrabbak fogadhatnak arra is, hogy Atletico nem kap gólt az ellenfelétől.

A  mi tippünk: Atletico Madrid győzelme  – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,75

 

Atletico Madrid – Getafe 26.01. 5.00/5 (100.00%) 1 vote