Atletico Madrid-AS Roma 22.11.

Labdarúgás, szerda, 2017  November 22, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Szerdán este játszák a Bajnokok Ligája következő párbajait, én Atletico Madrid és AS Roma párbaját választottam elemezni. Atletico Madrid ném éppen a legsikeresebb szezonját játsza, annak ellenére, hogy a csapat még a hazai bajnokságon nem szenvedett vereséget. A 4. helyen van 24 ponttal. Ezt 6-6-0 mérleggel érte el és 16:6 gólaránnyal. A csapatnak van együtt Levantevel a legtöbb döntetlen mérkőzése. Az utolsó 5 mérkőzésből 3 végződött döntetlennel. Utoljára ez a derbin volt Real Madriddal, 0:0 volt a végeredmény. Simeone edző így nem lehet teljesen elégedett a teljesítménnyel, főleg Griezmann francia sztárral, aki mind ha csak sétálna a pályán és a teljesítményének hiányozna a harciasság. Éppen az ő teljesítményeihez kapcsolódnak a tavalyi sikerek, ezért látszok, hogy Atleticonak hiányzik a jó közérzete. A Bajnokok Ligáján a 3. helyen van a C csoportban.

A római AS jelenleg szintén a 4. helyen van az olasz bajnokságon, 30 pontot szerzett 10-0-2 mérleggel és 23:8 gólaránnyal. A csapat kétszer szenvedett vereséget otthon és idegenben a mérlege 5-0-0 és a gólaránya 12:2. A csapat mögött van 5 győzelem egymás után, utoljára a városi riválisát vendégelte, Lazio Roma csapatát, ebből 2:1 győzelem lett. A Bajnokok Ligáján az 1. helyen van a C csoportban, 8pontot szedett ossze 2-2-0 mérleggel és 8:4 gólaránnyal. Az utolsó párbajban megepően simát boldogult Chelseavel  3:0 hazai győzelemben. Edin Džeko a csapat támadó főszerepében, aki a Bajnokok Ligáján 3 pontos találattal járult a sikerekhez. El Sharrawy vagy Perotti a segítői. AS csapatában a csapat közepe erős, itt Strootman, De Rossi és Nainggolan találhatóak.

AS ha tovább akar jutni, jó eredményeket kell neki szedegetni, és mivel otthon jó tudnak játszani, van esélye, hogy pontokat szerez. Atletico mostanában nem olyan erőben van, hogy könnyen tudná hódítani az ellenfeleit. Egy óvatos fogadás talán kibírja, hogy dupla esélyben AS Roma nem szenved vereséget.

A  mi tippünk: AS Roma nem szenved vereséget dupla esélyben – a legjobb oddsok a sportingbet fogadóirodánál 1,95

Rate the review