Atlanta United – FC Toronto 04.08.

Labdarúgás, szombat, 2018  Augusztus 04, USA, MLS, 22:00

FC Toronto az eredményei szerint nem éppen a legjobb szezonjában van. A Keleti konferencia táblázatában csak a 10. helyen van 22 ponttal és 35:39 gólaránnyal. De meg kell mondani, hogy a táblázat nagyon zsúfolt, és csak 6 pont vesztessége van az 5. Montrealra. Az utolsó párbajokban jobban sikeresek voltak, amikor bejutottak a Kanadai Kupába, azután, hogy kiselejtezték Ottawa Furyt 1:0 és 3:0 eredmények után. A bajnokságon megverték Chicago Firet a stadionján 2:1 aránnyal és a múlt héten a második találkozójukban Chicagoval 3:0 arányban bírkóztak meg. A gólokkal a csapatot Jonathan Osorio húzza, aki 8 gólt szerzett, mögötte 6 góllal Sebastian Giovinco és 5 góllal Victor Vasquez állnak. A fontos az, hogy Toronto sok gólt tud szerezni az ellenfelei stadionján is, 11 párbajban idegenben 17 gólt szereztek. A statisztikákból látható az is, hogy Toronto az utolsó 22 verseny találkozójában csak 2 alkalommal nem szerzett legalább 1 gólt. Az idei szezonban eddig 18 párbajt játszottak idegenben, és csak 2 alkalommal nem szereztek idegenben gólt. A gólsorozat jelenleg már 11-nél tart, tehát 11 alkalommal egymás után gólt szereztek.

Atlanta United az idén egy kiváló szezonban van, és eddig vezeti a Keleti konferenciát.  Az 1. helyen 4 pont előnye van a második NY City előtt 47 ponttal és 48:26 gólaránnya joggal vezetik a táblázatot. A párbajaiban szintén sok a gól,a csapat , mint a verseny legjobb gólszerzője Joseph Martinez 24 góllal az eddigi 23 találkozóban. Főként rajta múlik a támadás, mert az egész csapat góljai felét éppen ő szerezte. De otthon is kapnak gólokat, otthon eddig 16 párbajt játszottak, és csak 3 alkalommal nem kaptak gólt. Ez a két csapat eddig 2 alkalommal találkozott a múlt szezonban és mindkét párbaj 2:2 döntetlennel végződött, így látható, hogy a két csapat párbajaiban is esnek gólok.

Egészen biztos, hogy Atlanta a kieelt csapat ebben a párbajban és megéri fogadni a győzelmére, de lehet fogadni a gólok számára is, legalább 2,5 gól esik a párbajban, és legalább 1 gólt szerez Toronto csapata is.

A  mi tippünk: Atlanta United győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,65

 

Atlanta United – FC Toronto 04.08. 5.00/5 (100.00%) 1 vote