Arsenal-Bournemouth 9.9.

Labdarúgás, szombat, 2017 Szeptember 9, Anglia, Premier League, 16:00

A mai elemzésemhez az angol Premier League versenyéből választottam egy párbajtArsenal London és AFC Bournemouth között. Arsenal az első három forduló után nem áll a legjobban, és eddig nem úgy néz ki, hogy kijavíthatná a tavalyi 5. helyet. Ugyanis a jelenlegi mérlege 1-0-2 4:8 gólaránnyal, ez csak a 16. helyre elég a bajnokságon. Az első körben megbírkózott egy kiélezett meccsben otthon Leicesterrel, ahol végül 4:3 nyret, de ezután Stoke pályáján nem volt sikeres és 1:0 vereséget szenvedett, végül Anfield Roadon a házigazda Liverpool ellen egyértelmű 4:0 vereséget szenvedett. A szezon előtt Arsenal erősített a csapat a francia Alexandre Lacazette-vel Lyonból, és mint szabad játékos Sead Kolasinac védő Schalkeből. Ellenkezőleg, a csapatot a kapus Szczesny hagyta el, aki Juventuszba távozott, Gabriel Paulista Valenciába és például Carl Jenkinson vendégelni ment Birmingham City-be.

Bournemouth már harmadik szezon folyamán tartja magát az angol elit között, például tavaly a szép 9. helyen végzett. A jelenlegi szezonban három kör után mindha egy kicsit keresné magát, hiszen csak a 18. helyen van 0-0-3 mérleggel és 1:5 gólaránynal. Bpurnemout fokozatosan ne bírta a menetet idegenben West Bromwich ellen, ahol 1:0 vereséget szenvedett, otthon 2:0 vereséget Watford-al és pechje volt otthon Manchester city-vel, amikor a győztes gólt Citizens csapata csak a 7. percben a hosszabbítás után szerezte Raheem Sterling, mivel 1:2 lett a végeredmény. A szezon előtt Bournemouth erősített, Begovic kapus érkezett Chelseaből, nagy erősítésnek számít Jermaine Defoe Sunderlandból, vagy Nathan Ake védő Chelseaből. Vendégelni Toulousebe Max Gradel ment, vagy Grabban támadó is Sunderlandba.

A történelemben Arsenal és Bournemouthe között csak 4 kölcsönös párbaj volt, a tavalyi szezonbanArsenal otthon 3:1 győzött, Bournemouthban a párbaj 3:3 döntetlennel végződött, tavaly előtt Arsenal mindkét esetben  otthon és idegenben is 2:0 győzött. Bár Arsenal nincsen a lgjobb formájában, otthon azért tud játszani, ezért a győzelmére fogadok.

A  mi tippünk: Arsenal győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,36

Arsenal-Bournemouth 9.9. 5.00/5 (100.00%) 1 vote