APOEL Nicosia – Suduva Marijampole 17.07.

Labdarúgás, kedd, 2018 Július 17, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45

Az első párbajbanLitvániában született a nyitó mérkőzések legnagyobb meglepetése, amikor Sudova 3:1 arányban győzött. De ez az eredmény nem egészen, sőt, egyáltalán nem felel meg a valóságnak. APOEL az egész mérkőzésben a jobb csapat volt, csak nem tudott megbírkózni egyáltalán apárbaj kezdetével és a19. percben már 3:0 arányban veszített Civilia góljaival. Azóta a pályán midha már csak maga lett volna, a ciprusi bajnok az ellenfelét hengerelte, de 19 lövésből csak 1 gólt tudott megszerezni. Sudova csapatának csak 4 helyzete volt. A visszavágón az elejétől várom APOEL egyértelmű dominanciáját, aki egyszerűen nem engedheti meg magának egy ilyen ellenféllel kiesni.

A külömbség a két csapat közott óriási, míg APOEL az utolsó évek legjobb ciprusi egysége és az európai kupák rendszeres résztvevője, akkor Sudova rendszeresen végez a nyitó előfordulókban. APOEL a múlt szezonban a Bajnokok Ligája alapcsoportjaiban játszott, és két alkalommal Dortmundot fosztotta meg a pontjaitól, amikor két döntetlent szerzett ellene.  Olyan csapatok ellenis játszott, mint Tottenham, Real Madrid.  Azelőtt kiselejtezte Sláviát, a román Vittorult és a luxemburgi Dudelanget. A minőség az oldalán egyszerűen megvan és ennek meg kell mutatkozni ebben a mérkőzésben is. Nagyon támaszkodnak a brazilokra is, ezeknek kellene a párbajt eldönteni és végül győzni. A múlt szezon tapasztalatait most kellene nekik kamatoztatni.

Az miatt, hogy az első párbaja nem sikerült, a visszavágóra nagy figyelmet szentelnek, nem szeretnének kiesni egy ilyen ellenféllel. Bár a labdarúgás világában bármi történhet, mint minden más sportban is, nem hiszek abban, hogy mé egy alkalommal ilyen hibákat kövessen el egy egészen híres csapat. De ez egészen nehéz dió lesz, mert legalább 3 gólkülömbséggel kell neki győzni ahoz, hogy tovább juthasson. A ciprusi csapatok otthon még 50%-al erősebbek, ezért van reménye tovább jutni.

A  mi tippünk: APOEL Nicosia győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,19

 

APOEL Nicosia – Suduva Marijampole 17.07. 5.00/5 (100.00%) 1 vote