Amit az élő fogadásról tudni kell

bet365 liveA mérkőzés kezdete előtti fogadások szórakoztatóak, ezen felül jó kereseti lehetőséget biztosítanak, ami nem rossz kombináció. Ettől jobb hír már csak az, hogy létezik élő fogadás is, amely hatványozottan növeli a fogadók lehetőségeit (a szórakozást valamint a nyeremény nagyságát). Ebben a két részes cikkben igyekszünk ismertetni  Önnel az élő fogadás alapelveit. Ezek az ismeretek szükségesnek bizonyulhatnak majd a későbbi, részletesebb cikkek tanulmányozása során, melyek az itt leírtakra építenek.

Élő fogadás során lehetősége van a kiválasztott esemény döntő pillanataiban is fogadást kötni. Nem is olyan régen csak a mérkőzés kezdő pillanatáig lehetett fogadni, napjainkban azonban az élő fogadás új távlatokat nyit a szerencsejátékosok számára. Példának okáért nézzünk egy focimeccsre tett fogadást. Élő fogadás esetén olyan tipikus fogadásokkal találkozhat, mint a 1×2, a lőtt gólok száma, handicap, melyik csapat lövi az első gólt stb. A fő különbség a mérkőzés folyamán folyamatosan változó szorzókban rejlik, melyek a bukméker véleményét tükrözik az esemény kimenetelére vonatkozóan.

Az egyes fogadóirodák figyelemmel kísérik a mérkőzést és a fejlemények függvényében folyamatosan változtatják a nyereményszorzókat. Érdemes azonban megjegyezni, hogy sok fogadóiroda előzetesen statisztikai elemzéseket csináltat, így egyes események során előre beállított algoritmusokat alkalmaznak. Ezeknek fejlettebb verziói ugyan elég hatékonyak átlagos szerencsejátékosok esetén, azonban korántsem mondhatóak hibátlannak, így a tapasztalt játékosok számára az ilyen sportesemény profitszerzés lehetőségével kecsegtet.  Ezeknek a lehetőségeknek leírása azonban már túlmutat a jelen cikken, velük egy következő írásban fogunk részletesebben foglalkozni.

A szokásos fogadásokhoz képest az élő fogadás során lehetősége nyílik fogadni más eredményekre is – pl. melyik csapat szerez elsőként gólt, melyik csapatnak lesz lehetősége elsőként szögletrúgásra stb.  Tehát, ha pl. Lyon – Marseille mérkőzés során  a 69. percben az állás 2:1 lesz, és Ön valamilyen oknál fogva azt fogja gondolni, hogy Marseille hamarosan következő gólt kap, nyugodtan fogadhat erre a lehetőségre is.

Élő fogadásra manapság a fogadóirodák túlnyomó részében lehetőség nyílik.  Ehhez csak az kell, hogy keressen egy megfelelő fogadóirodát, nyisson egy számlát, utaljon rá pénzt, és már fogadhat is. Ügyeljen azonban arra, hogy olyan fogadóirodát válasszon, melynek jók az értékelései és legalább néhány éves múltra tekinthet vissza, továbbá nem árt, ha magyar felülettel is rendelkezik (pl. a Bet365).

Ez azonban csak a kezdet – ha élő fogadásokat kötve eredményes szeretne lenni, nem árt, ha egy kicsit belemerül a témába.  Más szóval, el kéne sajátítania a fogadás (nemcsak az élő fogadás) alapelveit. Ezen kívül, be kell tartani a bankroll menedzsment szabályait, és nyilvántartást kell vezetnie a fogadásokról, melyeket visszamenőleg ajánlatos kiértékelni. Csakis így lesz képes túltenni a bukmékereken. Honlapunkon sok hasznos információt talál, melyek segítségével sikeresen elérheti célját.

Amit az élő fogadásról tudni kell 5.00/5 (100.00%) 1 vote