Aluminij – Ol.Ljubljana 30.05.

Labdarúgás, szerda, 2018, Május 30, Szlovénia, Slovenian Cup, 20:15

Szerán a szlovén kupa döntője vár ránk, benne találkoznak Olimpije Ljubljana Aluminij csapatával. Olimpije Ljubljana az idén az egész szezon folyamán kiváló teljesítményeket mutatott és a hétvégén hála a döntetlen eredménynek Domažale stadionján 1:1 arányban bebiztosította magának a bajnoki címet. Ez egy igazán szoros harc volt, mert Olimpijenek azonosan 80 pontja van Maribor-al,de hála a jobb kölcsönös párbajok eredményeinek győzni tudott. Ljubljana támadása kiváló volt az egész szezonban és átlagban 1,69 gólt szereztek 1 párbajban és csak 0,47 gólt kaptak a saját hálójukba. A csapatban igen sok az idegen játékos, és tekintettel arra, hogy a horvát Biscan edző vezeti, a csapatba 5 horvát játékost hozott, és ez látszólag jó húzás volt.  A csapatban még következő 7 idegen játszik, argentim, portugál, vagy ausztráliai játékosokról lenne szó. A gólokkal éppen a portugál Alves húzza a csapatot 10 góllal, mögötte Abaas 9 gólall és kronaveter 6 góllal. Olimpije tavasszal 20 verseny találkozót játszott, ebből egyet sem nem veszített el. Most Aluminij vár rá, vele asztán tud játszani, 2013-óta 11 alkalommal találkoztak, ebből 10 alkalommal Ljubljana győzött.

Aluminij csapatának az idén egészen más gondjai voltak, harcolt a megmaradásért a versenyben. Végül a 8. helyen végzett 5 ponttal Triglav előtt, amely pótselejtezőben játszik az első ligáért. A csapat 36 párbajból 40:63 gólarányt szerzett és ez nem nagy dicsőség. Az utolsó bajnoki párbajban az utolsó Hrvatini csapatával 1:2 vereséget szenvedtek. A csapat elsősorban szlovén játékosokból áll össze, csak 7 idegen játéksa van. Az utolsó két kölcsönös párbaja Olimpije javára szólt 2:0 és 5:1 arányban. Minden alkalommal Ljubljana volt a jobb csapat, ezért is győzött. Ebben a párbajban is hasonló eredményt várunk, mint az előzőkben.

Olimpije csapata minden bizonnyal jobb minőségű egység, mint a kölcsönös párbajok eredményei, úgy a csapatok formája is Olimpije javára szólnak.

A  mi tippünk: Olimpije győzelme – a legjobb oddsok az 1xbet fogadóirodánál 1,42

 

Aluminij – Ol.Ljubljana 30.05. 5.00/5 (100.00%) 1 vote