Alavés – Espanyol 25.08.

Labdarúgás, vasárnap, 2019, Augusztus 25, Spanyolország, La Liga, 17:00

És itt van a spanyol La Liga második köre, az európai bajnokságok végre elindultak, így meggazdagodott a fogadási lehetőségek száma. Azonban, nem volna a spanyol liga spanyol, ha már az első körben nem történtek volna meglepetések. Talán a legnagyobb Barcelona veresége otthon Getafe ellen. De térjünk vissza a vasárnapi találkozóhoz. Az első bajnoki kör után Alavés az 5. helyen áll 3 ponttal, ezt az 1:0 győzelméért szerezte otthon Levante ellen. Espanyol a 20. helyen áll pont nélkül a 0:2 veresége miatt otthon Sevilla ellen. Most Espanyol megpróbál pontokat szerezni Alavés stadionján. A hetekben a csapat az Európa Liga előfordulóit játsza, amelyekben egészen jól megy a sorsa, az eredményei is arról tanúskodnak, hogy ez a csapat tud gólokat szerezni – 4 : 0, 3 : 1, 3 : 0, 3 : 0, 3 : 1, tehát minden alkalommal Espanyol legalább 3 gólt szerzett. Tavaly espanyol a szép 7. helyen végzett, Alaves a 11. helyen. De a külömbség a két csapat között minimális volt, csak 3 pont. Ezért is úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés nagyon kiegyensúlyozott lesz.

Alavés otthon játszik, és a győzelemért fog igyekezni, bár már a zsebében van 3 pont. De a következő fordulókban igen csak nehéz ellenfelek várnak erre a csapatra, így ki tudja, hogy mikor vár rá ismét győzelem. A tavalyi szezonban ez a két csapat 2 kölcsönös mérkőzést játszott, minden alkalommal 3 gól esett – 2:1 és 1:2 voltak az eredmények. Ha vissza térek Espanyolhoz, ez a csapat az utolsó 19 párbajában minden versenyt és baráti találkozót beleértve, minden alkalommal legalább 2 gól esett. Ez a sorozata már márciius óta tart, bennük öszesen 59 gól esett, ami 3,1 gól átlagban egy mérkőzésre. A két csapat utolsó kölcsönös mérkőzése áprilisban játszódott Espanyol stadionján, ez a csapat 2:1 győzelmet szerzett.

Nem is fogadok most a meglepetések miatt a győztesre, utoljára nem jött be a tippem, inkább a gólokra fogaok. Szerintem megéri a szép szorzóval arra fogadni, hogy legalább 1,5 gól esik a párbajban. Mindkét csapat igyekezni fog a győzelemre, ezt pedig csak gólokkal lehetséges elérni.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 1,5 gól esik  – a legjobb oddsok a Betclic fogadóirodánál  1,48

 

 


sportfogadás bónusz
20 000 HUF

kaszinó bónusz
30 000 HUF


Exkluzív 20 000 Ft bónusz minden olyan új Unibet felhasználónak, aki a bonusz-online.com linkjén keresztül regisztrál a fogadóirodához! A sportfogadás bónusz az interneten a befizetési összeg 100%-a, maximum 20 000 Ft.

  • Responsible Gaming

    Játsszon felelősségteljesen