A szervezet klape, Brnónak szüksége van a célokra. Ez csak egy pont az eredetéről

Az ásatásra szombaton 17 órakor kerül sor Duklou Prágában. “Világosan akarunk nyerni”, Josef Čtvrtníček nem repül. “A hangulat jó eddig, mert az előkészület az utolsó játék sikeres volt. Most akar építeni rajta. „

Úgy hangzik, elég egyszerű, de a verseny nyomása megegyezik Zbrojovka a közelmúltban gyakran nem tud megbirkózni. Az egész fiatal zúzott az idegeket.

„De most már, hogy számoljon tapasztalt játékosok és Fischer Pasek jött Radek Buchta és Zoubele. Különösen előzetesen javítottuk a csapatot, és nagyobb tapasztalattal rendelkező játékosaink vannak.Úgy gondolom, hogy a csapat teljesítménye előnyös lesz “- mondja Kotal.

“Különben is jól felkészültek vagyunk, a törökországi koncentrációs táborozók nagyon jóak voltak.” A Brnans épp most mutatta be, hogy jól lezárhatják a felét. Az elmúlt nyolc órán belül tiszta számlát tartottak hatszor. “Sikerült javítani a védelmi szakasz megszervezését” – mondta Kotala, aki nagyon érdekli a szervezet.

“Nem akarok senkit megérinteni, de Brno bizonyos szintű teljesítményt mutat, a játékosok pedig erősségeiket és gyengeségeiket. A legfontosabb az, hogy összeállítsuk őket, hogy megfelelően kiegészítsék őket. Ez a kérdés a vezetés, a kommunikáció és a játékosok közvetítése a védelemben. ”

Ezzel Zbrojovka képes tanácsot adni.Nehéz azonban pontokat szerezni Pilsenben tavaly szeptemberben. “Esélyt tettünk a felkészülésben. Amikor azt hiszem, az utolsó mérkőzés (veszteség 0: 2 Šeriffem Tiraspol), így már több volt, mint az ellenfél, de a hatékonyság az ő oldalán. Arról van szó, minőségi játékos, hanem a szerencse „, mondja Kotal.

Azt reméli, hogy az új támadó újraéleszteni a férfiak. Ha ma sikerül kezelni a nyilvántartásba vétel tip deszka Čtvrtníček hogy ősszel fogott čtrnáctigólovou ágyúzás a třetiligovém Vyskov. Luke Zoubele győztesnek kell lenni, még akkor is, ha nem játszotta az évet.

„Játék áramszünet rajta jól látható, de van egy hatalmas étvágya és extra tapasztalat,” elismeri Kotal, aki szombaton támadó középpályás tervezi használni, mint egy joker.A kezdetektől fogva más Radek Bucht újonc is játszik.

Brno agyának hiánya, Pavel Zavadil komplikáció, és izmai problémái vannak. “Mindent megteszünk, hogy rendben legyen. De van egy alternatíva a játékban, amit nem fog játszani “- tájékoztatja az edzőt. A kilencedik hercegnő ellenében elsősorban a kombinációs erőinek csillapítását célozza. “Ez magában foglalja a maximális telepítést, a koncentrációt és a hangsúlyt” – mondja Kotal. “Dukla nagyon jó csapat, de nem lehetünk jobbra vagy balra. Meg kell próbálnunk saját játékunkat. “

Rate the review