A döntőben Siniaková érett Wozniacká-ban és Bastadban ünnepelte a címet

A Siniak idén második alkalommal ünnepli a bajnoki díjat, ezúttal januárban Shenzhenben. Ezzel szemben, Wozniacki elvesztette az ötödik év döntőbe, amelynek harmadik alkalommal a cseh játékos.

Az első sor a mérkőzés, amelynek a kezdete volt az eső miatt késik három órán át volt a verseny hat Siniaková az állami 4: 1 öt brejkbolů de egyik sem átalakult és később bonyolította a helyzetet. Végül, de még mindig húzta állítva nyerni.

A találkozó után, az első szünetet tartott kezelésre Wozniacki, majd egy bekötözött karját, és mimed cseh.A második, míg késleltetett szolgáltatás első Siniaková, hanem két breakaways fordult pontszám 1: 3-5: 3, és végül, miután mintegy két órán át, a transzformált második mérkőzés pont.

huszonegy Siniaková játszott negyedik döntő áramkör, miután az elmúlt évben vesztett Bastadban és Tokióban a harmadik kísérletben Shenzhenben. A második verseny diadal kapott támogatást 43.000 dollárt (körülbelül 950.000 dollár), és az új kiadás a rangsor fog elmozdulni a 56. és 39. helyen. Eddig a legjobb volt, még három helyen magasabb.

Krejčíková párosban a tornán Bastad érkezett. A Argentinkou María Irigoyenovou legyűrte az utolsó Nizozemkám Quirine Lemoineové és Arantxa Rus 6: 3, 3: 6, 08:10.

huszonegy Krejčíková keresik második győzelem párosban a WTA áramkört.A megelőző évben Quebec nyerte mellett belga An-Sophie Mestach, míg a másik oldalon a bíróság állt, és ő a jelenlegi partner Irigoyenová.

Harminc Argentinkou érte el a legjobb eredményt a közös WTA versenyen. Legnagyobb volt a tavalyi két elődöntő. A végleges Krejčíková deblového hogy megfeleljenek az előírásoknak, az elmúlt három szezont.

V Nanchang Peng Shuai nyerte

A Nanchang WTA Tour versenyének második évét a kínai házi teniszező Pcheng Shuay nyerte el.A második beoltott játékos verte a mai utolsó 6: 3, 6: 2 japán nő Nao Hibino, és megnyerte a második címét pályafutását.

Jedenatřicetiletá elit deblistka Peng Shuai nyerte a Nanchang másodszor diadala három évvel ezelőtt volt de a verseny még mindig alsó kategóriába tartozik. Slayer Tereza Martincová második fordulóban játszott 2006 óta, a kilencedik utolsó pályáján, még egyszer sikerült csak tavaly Tianjin Tina.

Az egykori páros világ első számú Peng Shuai volt a szezon elején partner Andrea Hlaváčková, amellyel a külső mások az Australian Open döntőjébe költöztek.De aztán a tapasztalt kínai döntött, hogy inkább a kislemez és cseh teniszező talált új csapattársa Babos Tímea Magyarországról.

Hanfmann érzés Gstaad meghúzott

a német teniszező Yannick Hanfmann szenzációs kampány Gstaad torna selejtező megnyerése a cím nem tudott. Az utolsó, 170. világ játékos legyőzte az olasz Fabio Fogninimu 4: 6 és 5: 7.Miután egy sikeres élet Hanfmann, aki játszott a fő verseny a versenyen ATP csak a harmadik alkalommal, ugrik a világranglistán több mint 40 pontot.

Huszonöt Hanfmann, hogy a gyermekkori szenved hallásvesztés, Gstaad fogyatékkal szenzációs verseny hármasban spanyol Feliciano Lopez és konzultált Joa Sousa és Hollander Robin Haas többi portugál szereplőjével is. De nem volt elég Fognini számára.

A harminc Olaszország nyerte az ötödik címet pályafutása várt volna egy év alatt.

tizennyolc éves teniszező Margaret Vondroušová szerepét töltötték legnagyobb kedvenc nyerni a tornát kategóriában ITF Prague Štvanice. Cseh Fed Kupa válogatott, amely a torna 80.000 amerikai dollár támogatást top-oltjuk a döntőben legyőzte 7: 5, 6: 1, két évvel idősebb honfitársa Carolina Mucha.

A tehetséges Vondroušová nyerte az ötödik címet. Emellett négy ITF versenyeken is szenzációsan nyert áprilisban a WTA Tour Biel és adtak maguknak első teljesen tudom a női elit.

Hála a győzelem Prágában is Vondroušová kell újra javítani létra maximum. A jelenlegi 74. helyről 68-ra emelkedik.

A fiatal cseh csillag az agyagtól az amerikai betonhoz jut. Két héten indul erősen elfoglalt tornán Cincinnati, amely kapott egy vad kártya együtt a korábbi világelsők Victoria Azarenka és Maria Sharapova.

Ezzel párhuzamosan ál férfi kihívó Prága Štvanice cseh tenisz döntők nem rendelkezik képviselettel, top-maggal Adam Pavlásek ligában elődöntőben.

Mayer nyerte a csatát a Hamburg Leonardo

a döntőt teniszezők ugyanazon a néven Mayer nyer Argentínában argentin Leonardo, aki legyőzte 6: 4, 4: 6, 6: 3 otthoni német Florian.Harminc kívülálló megnyerte második címe pályafutását, mely követte a diadal 2014 csak a Hamburg.

argentin Mayer tette, hogy a teljes diadalát döbbenetes utazás nagy versenyek, ahol megkapta kudarca után az időmérőn, mint ” szerencsés vesztes “. A Corrientes bennszülöttje, aki a világranglistán van.ahelyett, vereséget szenvedett az első fordulóban a verseny vezető Alberto Ramos spanyol a negyeddöntőben, és a cseh Jiri Vesely.

Három évvel idősebb Florian Mayer hiányzott az esélyt arra, hogy az első hazai győztes Hamburg, vagyis 1993 óta működött “Isner megnyerte a negyedik bajnokságot Atlantaban

American John Negyedszer Isner dominálta a teniszversenyt Atlantában.A második beoltott játékos a döntőben legyőzte honfitársát, Ryan Harrison kevesebb, mint két óra 7: 6, 7: 6, és egy év után szünet, még egy trófeát címei a 2013., 2014. és 2015.

harminckét Isner párbajban hárítani a minden egyes setbol, ​​végül az ötödik mérkőzésen Harrison ünnepelte a negyedik díjat. “Vívás volt, minden energiát igényel, de örülök, hogy ismét nyerem ezt a versenyt. Ez azt jelenti, hogy nekem mindent „, mondta a 208 cm magas játékos.

Isner, aki végül játszott 23 ász, majd a helyszínen az olimpiai játékok 1996-diadal a múlt héten Newport és szerzett átfogó tizenkettedik cím az ATP Tour .

Rate the review