Το Πίτσμπουργκ δεν έφτασε στα νησιά, ο Τάβαρης παραμένει επικεφαλής του NHL

Οι δύο wild cards για να εξασφαλιστεί η πρόοδος στα πλέι-οφ της Ανατολικής Διάσκεψη θα επιδιώξει τρία μέρη: Οττάβα (81 παιχνίδια – 97 βαθμούς, η τελευταία μονομαχία θα λάβει χώρα στη Φιλαδέλφεια), Πίτσμπουργκ (81 α – 96 β, Η τελευταία μονομαχία θα λάβει χώρα στο Μπάφαλο.. ) και Βοστώνη (από 81 -. 95 β, η τελευταία μονομαχία θα λάβει χώρα στην Τάμπα)

«να είναι απογοητευμένος, σίγουρα δεν μας βοηθήσει τώρα.. Πρέπει ακόμα να δουλέψουμε και να βάλουμε τα πάντα σε αυτό. Ήμασταν όλοι γύρω από το στόχο, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε. Στις γωνίες είμαστε επίσης ισχυροί στις μονομαχίες. Κάναμε ό, τι οδηγεί σε στοιχημα πιθανότητες γκολ.Πρέπει να πιστέψουμε ότι η επόμενη φορά που θα τις επιθέσεις εκεί, «είπε ο ενθουσιασμένος Crosby, ο οποίος θα είναι αύριο εναντίον Buffalo αγωνιστούμε όχι μόνο να συμμετάσχουν στα πλέι-οφ, αλλά και για την υπεροχή στην καναδική σκορ NHL.

Από το παιχνίδι της Παρασκευής θα έπρεπε και πήρε την ασίστ με κέρδος 84 πόντους (28 + 56) μετακινούνται μέσω 83bodového Jamie Benn από Ντάλας προς τη δεύτερη θέση. Ο στόχος της διαχείρισης είναι μέσω των διαφορικών εμφανίσεις και συνολική βελτίωση της συνολικής τους στόχους διατηρούνται καπετάνιο Οι Islander John Tavares, η οποία κατά τα άλλα είναι επίσης 84 πόντους (37 + 47).

πιγκουίνους επισκέπτες outshot 38:26. Σλοβακίας τερματοφύλακα Jaroslav Halak, όμως, ξεπέρασε μόνο αμυντικός Rob Scuderi, ο οποίος στο τέλος της δεύτερης περιόδου ισοφάρισε σε 1: 1 Η αποφασιστική δράση της δέσμευσης ήταν στις 43.Tavares αναφέρεται λεπτά και, στη συνέχεια, την ασφάλεια εξακολουθεί να προστεθεί σε χρόνο 56:20 Michael Grabner.

Χόκεϊ Columbus, δεν είναι πλέον μόνο παίζουν έξω μια αποτυχημένη σεζόν. Για ελίτ των ομάδων της Ανατολικής Διάσκεψη αυτή είναι σίγουρα μια καλή είδηση ​​μετά την μεγάλη μορφή δεν χρειάζεται να στοιχειώνει Μπλου Τζάκετς του στοιχημα τέλους της βάσης.

Μετά το θρίαμβο της Παρασκευής 4: 2 πάνω από Buffalo είχε σημειώσει την δωδέκατη συνεχόμενη φορά συνολικά και τα τελευταία δεκαοχτώ παιχνίδια τώρα κέρδισε δεκαπέντε. Ενάντια στους Sabers, που θα καταλήξουν με εμπιστοσύνη στις 30.Έτσι διαρκέσει στο βαθμολογικό πίνακα και επιλογές σχεδίων το 2015 και θα ψηφίσουν για το χειρότερο από τη δεύτερη θέση, έστειλε το αγαπημένο σπίτι το προβάδισμα μετά από μόλις δεκατεσσάρων δευτερολέπτων του ηγέτη παιχνίδι Nick Foligno.

Οι επισκέπτες δεν τα παράτησαν και δύο φορές κατά τη διάρκεια της μονομαχίας θα μπορούσε να συγκριθεί βαθμολογία. 1: 1 ρυθμίζουν την ανάπτυξη στο 3ο λεπτό μετά Grigorenko και μετέπειτα ΤΓβί εγχώρια Matt Calvert επέστρεψε στο Buffalo για να παίξει τα ανακτημένα παιχνίδια εξουσίας της δεύτερης περιόδου Brian Gionta. Αλλά η απόφαση ήρθε σε 51 λεπτά από τον Cam Atkinson και σε ένα κενό γκολ στο 60ο λεπτό όλα ήταν εξασφαλισμένα από τον Boone Jenner.

Το Πίτσμπουργκ δεν έφτασε στα νησιά, ο Τάβαρης παραμένει επικεφαλής του NHL 5.00/5 (100.00%) 1 vote