USA-Panama 8.7.

Labdarúgás, szombat, 2017  Július 08, Észak-és Közép Amerika Gold Cup, 22:30

Az idei Gold Cup szervezője az USA, a házigazda első párbajaNashvillban játszódik. Talán az amerikaiaknak nincsen meg a legerősebb válogatotja, de még mindig van ott egy egész sor tapasztalt fiú – Guzan kapus (Aston Villaában játszot valamikor), Bedoya középpályás (ex-Nantes), vagy Besler és Gonzales védők. Ezeken kívül tehetséges fiatalok is vannak a csapatban, mint Miazga Chelseából, vagy Morris támadó. Ez a két csapat hagyományos erőmérésben 1993-tól ma találkoznak a Gold Cup-on tizedszer. A sikeresebb USA csapata, mert 6 alkalommal győzött. Bár ahogyan említettem, ha nem is lesz USA-nak a legjobb lehető csapata, a hazai környezet mégis csak megteszi a magájét. A rajongók üldözni fogják a csapatukat a győzelemért. De Panama egészen biztosan egy olyan ellenfél lesz, aki problémát okozhat USA-nak.  Ha már a múltat emlegettem, 9 kölcsönös párbajban a Gold Cup-on 6 esetben legalább 2 gól esett a párbajban, éppen ezt a fogadást is javasolhatom szép szorzóval.

Panama a kontinens csúcsához tartozik, de még soha sem nem indult például VB-én. Mégis csak valamivel jobb minőség és a hazai környezet az USA csapatát favorizálja, mellesleg, a győzelmükre szép szorzókat írtak a bukmékerek ki. Mivel a párbaj nashvilleben játszódik, akkor bár nem feltűnően, de meg vagyok róla győződve, hogy a bírók enyhén a hazai válogatott oldalán állnak majd. 2013-óta USA Panamával a Gold Cup-on kívül még következő 4 párbajban találkozott, ebből háromszor selejtezőn, és egy barátságos találkozón, minden párbajban itt is legalább 2 gól esett.

Ebben a párbajban két fogadást is ajánlatos kötni, az egyik, hogy legalább 2 gól esikj a párbajban, a másik lehetőség, hogy az USA csapata győzni fog. Amerikában a Gold Cup egy nagyon vonzó verseny, nézök milliói nézik a párbajokat és a szurkolás a házigazda javára természetes lesz. És ezeket nem javaslatos megharagítani.

A  mi tippünk: USA  győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,67

source:  www.apostas-pt.com/os-bonus-da-bet365

USA-Panama 8.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote