Spanyolország-Kolumbia 7.6.

Labdarúgás, szerda, 2017, Június 7, nemzetközi baráti találkozó, 21:30

Sziasztok, ma alaposabb pillantást vetünk egy baráti találkozóra Spanyolország és Kolumbia között. Ugyan a spanyolok már nem olyan szuverén csapat, mint valaha voltak, amikor a technikájukkal és a kombinációs játékukkal az ellenfelüket a kétségbe tudták ejteni. Azonban még mindig a csapat felállításában rendkívül jó minőségű és tapasztalt játékosokat találhatunki, akik külömböző európai klubokban tevékenykednek. A spanyolok a vereség keserűségét utoljára az EURÓn ízlelték meg tavaly, ahol az olaszok verték meg. Azóta képesek voltak például megverni a belgákat a stadionjukon 2:0, vagy március végén  az idén a franciákat szintén 2:0 Franciaországban. A spanyol csapatban errea párbajra nemcsak híres nevek vannak nevezve, de néhány újonc is, de ha Lopetegui edző a B alapcsoportot állítaná a gyepre, a kolumbiai játékosok nem jelenthetnének nekik problémát.

A kolumbiaiak a csoportjukban a VB selejtezőn a második helyen vannak Brazília mögött. Eddig Kolumbia játékosai 14 párbajból hetet megnyertek, 3 alkalommal döntetlent játszottak és 4 alkalommal vereséget szenvedtek. A gólarányuk 18:15. Az utolsó két párbajban képesek voltak győzni, amikor megverték Ecuadort 2:0 és otthon verték meg Bolíviát 1:0 arányban. Azonban az előző 5 párbajban csak 1 győzelmet tudtak szerezni, amikor tavaly októberben Paraguayt verték meg 1:0.  A kolumbiai csapatban is vannak híres nevek, közéjük tartoznak például  Ospina az Arsenalból,  Murillo Interből, vagy Zapata a Milánói AC-ből. A tartallékban olyan nevek jelennek meg, mint Cuadrato Juventuszból, James Rodriguéz Realból, vagy a fiorentinai Carlos Sanchez. A támadásban Falcaoval büszkélkedhetnek Monacoból, Baccaval AC-ből, vagy Jackson Martinézzel a kínai Guangzhoból.

Sajnos, még nem teljesen ismert, hogy ki lép tulajdonképpen a gyepore, de ha a legerősebb legénység lépne, ez sem lenne elég a spanyolokra.  Itt a házigazdákra kell fogadni, ha az ember valamit nyerni akar.

A  mi tippünk: Spanyolország győzelme – a legjobb oddsok a bet365 fogadóirodánál 1,57

Rate the review