Real Madrid-Manchester United 8.8.

Labdarúgás, kedd, 2017  Augusztus 8, UEFA Szuper Kupa, 20:45

Ma este a II. Philip arénában a maced´´oniai Szkopjében játszódik a párbaj  a Szuper Kupa győzteséért a Bajnokok Ligájy győztese Real Madrid és az Európa Liga győztese Manchester United között. A két egységet talán nem is szukséges részletesebben bemutatni. Inkább talán az idei újdonságokra figyelünk fel. Realnak nem éppen a legjobban sikerült a bemelegítés, amikor Uniteddel vereséget szenvedett büntetőkkel, és egy másik csapattal, Manchester City-vel 1:4 vereséget szenvedett, Barcelonával2:3, és az amerikai turnét egy győzelemmel fejezték be a MLS liga győztesével, de csak büntető rúgásokban. Realt a nyáron elhagyta  Alvaro Morata támadó, aki átlépett Chelseába és Bayernbe ment vendégeskedni James Rodriguez. Új játékosok érkeztek a csapathoz, a védelembe Theo Hernandez Atletico Madridból és Dani Ceballos Betis-ből. A probléma a helyzet Ronaldo körül lehet, aki a nyáron Portugáliát képviselte a FIFA kupáján, és így eddig a melegítésben nem vett részt.

És ami a Vörös Ördögöket illeti, akkor nem sok változást tettek a csapatban, amit inkább előnynek vélhetünk. Ubited kicserélte egymással a támadóit Evertonnal, mikor az Old Traffordra RomeluLukaku lépett át és ellenkező irányban a kapitány és Liverpool valahai játékosa Wayne Rooney. Unitedet még a svéd Lindelof Benfikából erősítette, aki még eddig nem mutatta meg a minőségét és szintén frissen Chelseából vásárolt Mourinho egy középpályást, a szerb Nemanju Matičet. Manchester ellentétben Realhoz az amerikai turnén sikeres volt, a bemelegítés is kis kivételekkel jól végződött. A győzelmei L.A. Galaxy ellen 5:2, Salt Lake ellen 2:1, Manchester City ellen 2:0 és az említett győzelem büntetőkre Reallal, vereség 0:1 Barcelonával és végül a győzelmei  3:0 a norvég Valerenga ellen és 2:1 az olasz Szampdoria ellen.

Nagyon nehéz megjósolni, hogy ki lesz a győztes, a párbaj bármelyik pillanatában minden megváltozhat, a bukmékerek Realt jelölték kiemelt csapatnak, azt hiszem, hogy most okosabb lenne fogadni, hogy mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,70

Real Madrid-Manchester United 8.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote