>

Real Madrid-Manchester United 23.7.

Labdarúgás,vasárnap, 2017 Július 23 , International Champions Cup 2017, 23:00

Vasárnap éjszaka az amerikai turnén a Nemzetközi Champions Cup keretében két óriás találkozik, ezek Real Madrid és Manchester United. A párbajt Levi´s stadium-on Santa Clara-ban játszák. Míg a fehér Balett számára ez lesz az első összecsapás, a Vörös Ӧrdögök számára már ez lesz a negyedik találkozó. Realból Rodrígez Bayernbe távozott két év vendéglésbe, Pepenek befejeződött a szerződése és elment Besitkas csapatához, de elsősorban morata ment Chelseaba. Az érdekes érkezésekhez Hernandez a konkurrens Ateticotól tartozik és Ceballos Betisből. Az első bemelegítő párbajban még feltételezem, hogy Ronaldo nem fog játszani, aki Portugáliát képviselte a nemrégi FIFA kupám Oroszországban.

A másik oldalon  United kicserélte Evertonnal a Rooneyt Lukaku-ért, aki már két gólt is szerzett és a védelmet megszilárdította a svéd játékos Lindelof, aki a liszaboni  Benfikából érkezett. Ahogyan már említettem, Manchester eddig már három párbajt játszott le és mindet megnyerte. Fokozatosan 5:2 verte meg losAngeles Galaxy csapatát, 2:1 Real Salt Lake-t, és végül a városi riválisát is Manchester City-t 2:0. Meg kell mondani, hogy United jobb összhangban van, a kádere stabilizáltabb és az új szezon elején jobb formában vannak. Real nem lesz a teljes erejében, ezért nem úgy látom őkket, mint a párbaj favoritát.

Három éve a két csapat találkozott utoljára, akkor is egy bemelegítőről volt szó és United akkor 3:1 győzelmet aratott. Arra fogadnák, hogy a vendégcsapat, ez esetben United, gólt szerez. További eseményekre is lehet fogadni, például hogy United nem szenved vereséget. Mourinho az első félidőben az A csapatot állítja a gyepre, és ezek a fiúk biztosan majd gólt fognak tudni szerezni a nem egészen erőteljes Real csapata ellen. José-ra igényes szezon vár, sok elvárással, ezért szüksége van arra, hogy a szezon éles rajtja előtt minél jobb öszhangba kerüljön. Kulcsfontosságú elsősorban az új erősítés Lukaku és Pogba játék-teremtő közötti összhang. Szintén szükséges Mkhitaryant is játékba vonni, mert az első szezonban elég nagy csalódást okozott, az idén neki sokkal jobban kell majd játszania.

A  mi tippünk: Manchester United nem szenved vereséget dupls esélyben – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,73

source: sk-bonus.com/bet365

Real Madrid-Manchester United 23.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote