Promóció akciók a Bet365 –nél

bet365 bónusz

Szinte minden internetes bukméker kínálatában egy sor promóció akció és bónusz van, amelyek a regisztrált játékosok rendelkezésére állnak. De az ördög a részletekben rejlik. A promóciós szabályokban sok olyan feltétel van, amelyeket kell teljesíteni, és ennek következtében sok bónusz nagyon kedvezőtlen a játékosok számára.

Hasonló helyzeteknek határozottan nincs helye a Bet365 – nél. Még az üdvözlő bónusz is a Bet365 – nél a legjobb és legáttekinthetőbb a piacon. Azonban, mint egy regisztrált játékosnak, hozzáférése van a propagáló bónuszok következő adagához.

A Bet365 az egyetlen bukméker a piacon, amely odaítéli a hűségi bónuszt. Abban a pillanatban, amikor a Bet365 elismeri Önt, mint egy lojális és hűséges ügyfelet, számíthat egy gyakori, legtöbbször havi bónusszal, 15 eurós összegben. Nem szükséges semmi pénz betétet valósítani. A kód beadása után, amelyet e-mailben kapnak meg, a bónusz azonnal a számlára van jóváírva. Az egyetlen követelmény a bónusz összegének háromszoros fogadása a kivétel előtt a számláról. De ez egy év során közel 200 € ingyen bármilyen fogadásra. Ezt nem találja meg egy bukmékernél sem.

Egy másik nagyon fontos bónusz a tét visszafizetése, ha a párbaj 0:0 eredménnyel végződik. Ha a találkozó előtt pontos eredményre fogadunk, és a párbaj gólok nélkül végződik, akkor a Bet365 vissza adja a tétet. Ez egy nagyon érdekes kínálat, főleg ha olyan bajnokságokra fogadunk, ahol nem esik sok gól.

Személyesen nagyon ajánlom a bónuszt a a felgyülemlett fogadásokra. A bónusz a mérkőzés előtti tippekre érvényes a legfontosabb európai ligágban, mint a Premiér Liga , Bundesliga, Olasz Liga, Spanyol Liga, az UEFA párbajok, tehát a Bajnokok Ligája és az Európa Liga. A bónusz, ha eltaláljuk az összes eredményt a szelvényen, azonnal hozzá van írva a nyereménnyel eggyütt a játékos számlájára!

Promóció akciók a Bet365 –nél 5.00/5 (100.00%) 1 vote