Manchester United-Anderlecht 20.4.

Labdarúgás, csütörtök, 2017, Áprilisr 20, Európa Liga, 21:05

Az Európa Liga negyeddöntőinek a visszavágói vannak programon a héten. Az egyikben Anderlech Brusel találkozik  Manchester Uniteddel.  Anderlech a hazai verseny alaprészében az első helyen végzett. A Jupiler League az alaprészből és ezután a csoportból a bajnoki címért áll össze. Az alaprészben Anderlech 61 pontot szedett össze 30 párbajban 18-7-5 mérleggel és 67:30 gólaránnyal. A csoportban a bajnoki címért is a csapat az első helyen van és jó időket él. Anderlech az ellenfelek pályáján is tud pontokat szerezni, de most egy igen nehéz feladat vár rá, mert Angliába utazik a híres Old Trafordra, ahol minden ellenfélnek nehéz dolga van.

Manchester united az angol legrangosabb foci versenyben az 5. helyen van, ahol 31 találkozóban 60 pontot volt képes összeszedni. Manchester united a csapat, amely a legtöbb döntetlent szerzett és együtt Tottenhammal csak három veresége van a bajnokságon, ami egy nagyon jó szám. De egy csúnya folt az, hogy hazai pályán túl sok pontot veszített el a már említett döntetlenekért. A hazai mérlege 7-9-1. A sok döntetlen azért volt, hogy bár a csapatnak sok volt az esélye, de nem volt képes ezeket teljesíteni, például az idén már 18 alkalommal találtak kapufát. Maga Paul Pogba 9 alkalommal találta el a kapufát. United támadása egészében görcsösnek tűnik, a játékosai nem használták ki az egyértelmű esélyeket és nem volt elég szerencséjük ahoz, hogy gólt szerezzenek. Az utolsó találkozóra Old Traffordra Chelsea érkezett, Manchester uralta a találkozót és nem engedett meg semmit Chelseának, ez egy alkalommal sem nem lőtt a kapura. A párbajban nem volt az alapban Zlatan Ibrahimovič sem, egészen biztosan várható lesz a csütörtöki párbajban, így teljes erővel lép pályára Anderlech elle, mivel a sérültek is visszatérnek.

Nem vitás, hogy a házigazda lesz a győztes, az első párbaj Belgiumban 1:1 döntetlent hozott, az angol egység számára ez jó kiinduló pont.

A  mi tippünk:Manchester united győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,29

Rate the review