Liverpool-Middlesbrough 21.5.

Labdarúgás,vasárnap, 2017 Május 21, Anglia, Premier League, 16:00

Az angol Premier League utolsó köre következik, és néhány csapat sorsa még mindig nem tisztázott. Chelsea már örülhet a bajnoki címnek, Tottenham lesz a második és a Bajnokok Ligájában is játszik majd, Everton kipróbálja az Európa Ligát és függetlenül az eredményeken Unoited jövőre is benéz Európába. Világos már a kieső Hull, Middlesbrough és Sunderland sorsa is, így már csak három csapat harcol valamiért, Manchester City, Liverpool és Arsenal szeretne bejutni a Bajnokok Ligájába. Cityt 1 pont választja a versenytől, de ha nem szeretnének selejtezőt játszani, akkor 3 pontra van szükségük, azonosan a 4. Liverpoolnak is és  az 5. Arsenalnak is. A 4.-ik Liverpool 37 párbajban 73 pontot szerzett 21 győzelemért, 10 döntetlenért és 6 vereségért 75:42 gólaránnyal. A csapat támadása kiváló játékosokkal van tele, mint Coutinho, Firmino, Mané, Lallana, Origi és Sturridge. Ezek nagy veszélyt jelentenek az ellenfélnek. Utoljára Liverpol West Ham csapatát verte meg 4:0 arányban. A védelem már nem olyan fényes,  a csapat elég sok gólt kap.

Middlesbrough, ahogyan már megírtam, egy kieső csapat, a szezon elején még ez nem nézett ki olyan tragikusan, de az idő múlásával talán elfogyott a lelkesedésük. Az utolsó párbajt elveszítették, Chelsea 3:0 verte meg a csapatot. Otthon Southamptonnal 1:2 vereséget szenvedtek. Öszesen 28 pontot szereztek 37 párbajban 5 győzelemért, 13 döntetlenért, és egészen 19 alkalommal ízlelték meg a vereség keserüségét. A gólarányuk 27:50. Az utolsó párbajban egy kicsit öszpontosíthatnának a támadásra és szerzhetnének gólt is.

Mivel nem kétséges, hogy Liverpool nem hagyja elvenni magától a három pontot, a bukmékerek is így gondolják, alacsony szorzókat írtak ki a győzelmükre, így a gólok számára fogadjunk, legalább három gólt láthatnak a nézők.

A  mi tippünk:legalább 3 gólt szerez a két csapat.  – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 2,30

Rate the review