Liverpool-Crystal Palace 19.8.

Labdarúgás, szombat, 2017 Augusztus 18, Anglia, Premier League, 16:00

A népszerű angol Premier league második köre vár ránk a hétvégén, benne találkoznak többek közt Liverpool és Crystal Palace. Liverpool az első körben 1 pontot szerzett 3:3 döntetlenért Watfordban.Ez egy nagyon vonzó mérkőzés volt, amikor csak Britos mentette a döntetlent a házigazdáknak a 93. percben. De a párbajban a vendégek voltak a jobb csapat és főleg a második félidőben a házigazdákat zúzták a játékukkal. Liverpool tavaly a 4. helyen végzett, így bejutott a Bajnokok Ligája selejtezőjébe, ahol az utolsó körben Hoffenheimre bukkant, amely a Bundesliga második legjobb csapata, ami a hazai párbajokat illeti. A párbaj 1:2 eredménnyel végződött, így Liverpool egy fontos győzelmet írt a számlájára. A párbajban a vendégek voltak a jobb csapat, Hoffenheim csak a párbaj végén szerzett gólt. A csapat edzője Klopp gyors, támadó játékot előnyöl, Mané, Firminho és Salah minden ellenfélnek kemény diót jelentenek.

Crystal Palace az idei szezont a Premier Leagueben teljesen szörnyűn kezdte, amikor az első párbajban lerobbantak a verseny újoncával, Huddesfielel. Miközben Crystal Palace nem volt rosszabb, de nem volt képes az erőfeszítését gólokra fordítani, emellett hármat kaptak. Palace az ellenfelére 3-4-2-1 állásban sorakoztak a pályára. Meg kell jegyezni, hogy ez a felállítás taktikailag nagyon igényes és kiváló játékosokkal lehet ezt játszani sikeresen. Nem hiszem, hogy éppen Palace játékosai tudnának így tartós sikert aratni. Tavaly a 14. helyen végeztek 41 ponttal 12-5-12 mérleggel,  50:63 gólaránnyal, ami három gól egy párbajban. Itt is láthatjuk a problémákat a védelemben. A párbajba Liverpoollal nem lépnek Cabaye és Zaha, mivel Zaha jelentős vesztesség lesz a csapat számára.

Ebben a mérkőzésben nem lehet mást választani, csak Liverpool győzelmét azzal, hogy legalább két gólt látnak a nézők. Liverpool támadó ereje és a taktikája nagyon jó formában van, Crystal Palace-nek nem sok esélye van idegenben más eredményhez jutni, mint vereséghez.

A  mi tippünk: Liverpool  győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,35

Liverpool-Crystal Palace 19.8. 5.00/5 (100.00%) 1 vote