Leicester City-spelare måste njuta av Bet365-framgången – Claudio Ranieri

“Detta är ett ungt lag och eftersom förra säsongen handlade om att slåss för att överleva, känner de bitter smak av striderna längst ner,” sa chefen. “Nu smakar de kakan på toppen av bordet och skillnaden är väldigt hög.

” Jag försöker motivera mina spelare men det är viktigt att de har rätt Bet365 mentalitet. Jag vill se vår prestation och efter det är resultatet inte viktigt för mig. Jag berättade för mina spelare: “Du slåss – efteråt ser vi på vilket misstag du gjorde och då tittar vi på det i träning.” “Arsenal går till Stoke på söndag så att en punkt på Villa skulle vara tillräckligt för att ta Leicester tillbaka till toppen av bordet.Villa avslutade sin 19-tals winless lopp med en 1-0 seger över Crystal Palace på tisdag och Ranieri, utan Jeff Schlupp (hamstring), tror att de skulle Bet365 kunna vara ett hårdare förslag än Tottenham.

“Jag vet nu Det finns en annan hård match, kanske hårdare än Tottenham, säger Ranieri. “Villa är ett bra lag och jag Bet365 spelbolag pa nätet kommer ihåg det första spelet och hur svårt det var att slå dem [Leicester vann 3-2 efter att vara 2-0 nere]. De har vunnit sin sista match och är nu övertygade. “Tottenhams Jan Vertonghen klarar sig positivt av frustrerande Leicester-förlust Läs mer Villa manager, Rémi Garde, har vägrade att utesluta att Libor Kozak lämnar trots att anfallaren gör sin första Premier League i mer än två år mot Palace.Birmingham försökte ta Kozak, som är igen på Bet365 vänteläge för att börja, lånas tidigare i säsongen. “Han är fortfarande en Aston Villa-spelare – vi ska vänta och se,” sa Garde. “Jag har inga erbjudanden på bordet just nu. Jag var nöjd med hur han spelade – jag skulle ha velat ha ett eller två mål och förmodligen har han samma känsla – men han gav mig ett svar i den första månaden vi hade tillsammans. Han arbetade mycket hårt med en mycket bra attityd i träningspasserna. “

Rate the review