Izland-Horvátország 11.6.

Labdarúgás,vasárnap, 2017  Június 11, World Cup 2018 kvalifikálás, 20:45

A kvalifikáció mérkőzések a tervek szerint haladnak és ma este két, szerintem nagyon támadó, csapat találkozik. A fogadási tippem a gólok számára lesz, mivel a szorzó nagyon csábító erre a lehetőségre. Az Izlandi csapat 5 párbajából 8:6 a gólarány, ami majdnem 3 gól átlagban egy párbajra. A horvátok gólaránya 11:1, ami 2,3 gól átlagban egy párbajra.  A kölcsönös találkozóban a horvátok otthon 2:0 eredménnyel győztek. A többi kölcsönös párbajokban fokozatosan először 2, azután 0, és kétszer 4 gól esett. Mindkét csapatban jellegzetes a támadási felfogás a játékban. A balkáni játékosok már hosszú évek során ezt tapasztalják, egészen Jarne, Šuker, Boban, vagy Prosinečke idei óta és a mai tartallék játékosok is ezt folytatják, mint Raktič, Modrič, Peričič, Brozovič és mások.  A horvátoknak néhány játékosuk hiányozni fog, talán a fő sztár, középpályás Raktič a sérülése miatt, továbbá Čorluka, Vrsajlko, Pjaca, vagy Kramarič. Úgy hogy a tippeléssel a horvátok javára nagyon óvatosan kell bánni.

Izland nagy figyelmet keltett az utolsó Európai bajnokságon, ahol nagyon vonzó labdarúgással mutatkozott be és egészen a negyeddöntőbe jutott be. A csapat közepén szintén néhány, bár nem annyira értékelt, de ennek ellenére nagyon kreatív és gyors játékosa van, mint Gunnarson, Gislason, vagy Finbogasson. Az izlandi csapat sarkára lép már törökország és Ukrajna is, ezért nagyon kell neki igyekezni, mindent megtesznek a győzelemért.

A horvátok enyhe favoritok, de a nyugtalan, robbanó  izlandi földön nagyon nehéz dolguk lesz. Nyílt párbajt várok, mivel az izlandi focisták nem engedhetik meg maguknak a vereséget, a párbaj elejétől rendesen bele kell nekik indulni. Hiszek benne, hogy lesz elég gól, méghozzá mindkét oldalon. Ezért arra is javaslatos fogadni, hogy mindkét csapat gólt szerez, itt is jó a szorzó, 2,05 szintén a betfair fogadóirodánál. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 2,30

Izland-Horvátország 11.6. 5.00/5 (100.00%) 1 vote