Internacional-Juventude 04.6.

Labdarúgás, vasárnap, 2017, Június 4, Brazília, Serie B, 00:00

Ma egy kevésbé hagyományos elemzést írok, mégpedig a Brazíliai 2. ligájából, benne találkoznak a 2. Juventude, aki 3 párbajban 7 pontot szerzett 2 g0079őzelemért és 1 döntetlenért 4:2 gólaránnyal, és a 12. Internacional, aki 3 párbajban csak 4 pontot szerzett azonos 4:2 gólaránnyal 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Egy kicsit szokatlan helyzetben vagyunk, mivel a favorit a házigazda, alacsony szorzóval a győzelemre, de itt a magyarázat. Néhány hónapja Internacional még az 1. ligában játszott, ahonnan kiesett és lecsökkent a 2. ligába. Juventude csapatával ellenkező a helyzet, ez ugyanis a 3. ligában játszott, de feljebb jutott a másodikba, így találkozhatott ez a két csapat. De mégis csak vigyázat a vendégekre, mert a szezont nagyon jól kezdte el, amikor már kétszer győzni tudott és egyszer döntetlent játszott, és ez elég neki a szép eddigi második helyre. És bár 3 ponttal több van a számláján, mint az ellenfelének, mégis nem Juventude a favorit, amit az oddsok szépen meg is mutatnak.

Juventude utolsó párbajai – három bajnoki mérkőzés és 1 kupa meccs – így néznek ki: 2:1, 0:0, 2:1, 1:3. Ezekben teljesen 10 gól esett, ami átlagban 2,5 gól egy párbajra. Internacional eddig csak 3 bajnoki párbajt játszott 0:1, 1:1 és 3:0 eredményekkel. A kölcsönös mérkőzései már nagyon régiek, gyakorlatilag nem lehet velük igazodni, már elveszítették az értékét az elemzéshez, de mégis megemlíteném. Eddig 8 párbajt játszottak eggyütt és hétben legalább 2 gól esett, egészében 26 gól, átlagban 3,3 gól egy párbajban. Internacional a favorit jelenleg, mert az 1. ligában játszott,  a játékosai jobb csapatokkal játszottak a múlt szezonban, tehát szerintem jobban fel vannak készülve a párbajra.

De mégis csak, a végeredmény bármilyen lehet, ha nem nézünk arra, hogy ki viszi a pontokat, érdemes a gólok számára fogadni, illetve ha mégis a győztesre akarna valaki alacsonyabb szorzóval, bátran lehet a házigazda győzelmére. Sok szerencsét.

A  mi tippünk:Internacinal győzelme – a legjobb oddsok a William Hill fogadóirodánál 1,44

Rate the review