Heidenheim-Hannover 5.5.

Labdarúgás, péntek, 2017, Május 5, Németország, Bundesliga 2, 18:30

Ma kezdődik a jégkorong VB, de én egy kicsit még maradok a pázsiton, belenézünk egy kicsit a hajrára Németországban, ahol harcok zajlanak a bejutásért az 1. Bundesligába. Nézzünk tehát a 2. Bundesliga 32. körére Heidenheim és Hannover 96 párbajára, amelyet pénteket koraeste játszák. Heidenheim nyugottan heverészik a táblázat 7. helyén 40 ponttal. A verseny végéig már csak 3 kör vár a focistákra, így még 9 pontért játszhatnak. A házigazda tehát már tudja, hogy bármilyen eredménnyel végződik a három párbaj, nem lesz már esélye még csak harcolni sem a továbbjutásért.  Éppen a harmadik Hannoverre van óriási 20 pont vesztességük, ami ugyan bebiztosátja nekik a táblázatban a helyen az első felében, de semmi több. Így tehát a szezon végéig ellaszálhatnak, és senki nem mondhat nekik semmit. Otthon Heidenheim 15 párbajt játszott le, csak 6 esetben szereztek teljes pontszámot, 5 alkalommal döntetlenül végződött a párbaj és 4 alkalommal vereséget szenvedtek. Otthon 22:15 a gólarányuk, a legjobb gólszerző Schnatterer 10 gólall.

A másik oldalon Hannovernek biztosan hogy van motivációja ebben a párbajban. A táblázatban a 3. helyen van, tehát harcolhat a továbbjutásért az 1. Bundesligába. Eddig 60 pontot szedegettek össze, ami azonos szám, mint a 2. Braunschweig és az 1. Stuttgartra csak 3 pont vesztességük van.  A 4. helyen Union Berlin játékosai állnak, akik Hannoverre 3 pont vesztességük van. Mivel közvetlenül az első két csapat jut az 1. Ligába, Hannover nem engedheti meg magának a vereséget, sőt, még a döntetlent sem. A formája kiváló, már 9 párbajban egymás után nem szenvedett vereséget, és náluk van a liga 3. legjobb gólszerzője 15 góllal, Harnik.

A két csapat tavaly Decemberben találkozott utoljára, benne Hannover otthon 3:2 győzelmet aratott, mivel nem engedheti meg magának a vendég csapat megbotlani, teljes gőzzel harcolni fog, és hiszem, hogy győzelem lesz a párbaj végén és a vendégek elégedetten mennek haza.

A  mi tippünk: Hannover győzelme – a legjobb oddsok a Pari Match fogadóirodánál 1,95

Rate the review