Franciaország-Anglia 13.6.

Labdarúgás,kedd, 2017, Június 13, nemzetközi baráti találkozó, 21:00

Franciaországnak, de Angliának sem nem jött be az utolsó selejtező mérkőzés a VB-re,aikor a franciák Scédországban 2:1 vereséget szenvedtek, míg Anglia egy őrült meccsben a skótokkal elveszítette az 1:0 vezetését és a 2:2 döntetlent csak a hosszabbításban tudta megmenteni. A mai párbajban látható lesz a váltakozás az egyes posztokon a csapatban mindkét oldalon, amikor mindkét edző próbálgatni fogja a játékosok kombinációit, amikor a leghasznosabbak tudnak lenni a csapatukban.  A kapuban is váltakozni fognak a kapusok, és valószínűleg a kispadról is sok játékos lép a gyepre. Emellett mindkét csapat óriási erővel rendelkezik mint az alapban, úgy a kispadon is, ezért azt gondolom, hogy bár baráti találkozóról van szó, sok esélyt lehet majd látni a párbajban. Mindkét csapatban a játékosok híres klubokban játszanak, a hátuk mögött van az igényes szezon, amelyben sok párbajt játszottak le.

Bár tehát a baráti találkozónak megadják a mgukét, azért határozottan , főleg a védelemben, nem fognak fenéken csúszkálni. Ha a csapatok osszeállítására nézünk, Anglia egy gyors éllel lép a játékba, amikor Harry Kanet Dele Alli egészíti ki Adam Lallanával és Raskfordal. A kispadról Sterlinget, Defoet, vagy Lingardot hívhatják a gyepre. Hátul már nem olyan híres a csapat, Cahill, Smalling és Hart kapus biztosítják a védelmet.  Franciaországnak Pogba és Griezmann állnak a gyepre, a támadásban Giroud, Payet, Sissoko, vagy Dembele, Lacazette, Mbappe-Lemar kettős és sokan mások. Ahogyan ez látszik, a két csapat támadása tele van sztárokkal és híres nevekkel, akik az előkelő európai klubok támaszai. És egyaránt a védelmek nem a leghíresebek.

Ezért a fogadásomat a gólok számára irányítom, szerintem legalább 2,5 gólt szerez a két csapat, mivel a párbajban semmit sem veszíthet el a vereséget szenvedő csapat, a játékosok és az edzők próbálgatni fogják, hogy mi mindenre képesek.

A  mi tippünk: a párbajban legalább 2,5 gólt szerez a két csapat – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 2,07

source: casa de apuestas deportivas Bet365

Rate the review