FC Bruggy – Başakşehir 26.7.

Labdarúgás, szerda, 2017  Július 26, UEFA Bajnokok Ligája – elődöntő, 21:00

Ma este a Bajnokok Ligája 3. elődöntőjében találkozik a belga FC Bryggy és a török Başakşehir. Bruggy a blga bajnokságán a második helyen végzett és így kiharcolta magának  a 2017/18 szezonra a Bajnokok Ligája 3. elődöntőjét. Sőt, tavaly a Bajnokok Ligájában a csoportokban is játszottak, mivel egy évvel azelőtt megnyerte a belga bajnokságot. Ez az első hely a csapatnak bebiztosította a közvetlen bejutását a Bajnokok Ligája csoport fázisába. De ott a vándorlása befejeződött, az egés balsikerrel végződött, mert a csoportjukban nem tudtak szerezni még egy pontot sem, ahol Leicester, Koppenhága és Porto állt ellenük. A csapatot három új játékos egészítette ki, de nem valami híres nevekről van szó. A melegítőkben sem volt Bruggy nagyon sikeres, Almaar ellen 1:3 vereséget szenvedtek, Bilbaoban pedig 0:2 vereséget.

Bruggy ellen áll a török Başakşehir, amely egy Isztanbulból származó  klub. A tavalyi szezonban a második helyen végzett a riválisa után besiktasból. Başakşehirnak az idén csak egy célja van, és ez bejutni a Bajnokok Ligáján a csoport fázisba. A csapat híres nevekkel erősített, és látni, hogy a tovább jutásért mindent hajlandóak megtenni. Galatasarayeből érkezett mint szabad játékos a kameruni Chedjou, aki a kameruni válogatottban 34 párbajt játszott le. Besiktasból érkezett a tapasztalt svájci Inler , aki a pálya közepét javította ki egy kicsit. Szintén a csapathoz érkeztek Erdinc és Elia támadók. De a védelem sorait is egy kicsit kijavították, Manchester Cityből jött a francia Gael Clichy és néhány napja aláírta Da Costa is Pireusból a szterződést. Távozni csak a fiatal kozéppályás Under távozott a csapattól. Ha jobban a csapatra nézünk, akkor egy igazán zsúfolt csapatot látunk tele sztárokkal, így nem naqgyon értem, miért éppen Bruggie van a favorit szerepében. Ebben a párbajban több gólt is várok, mert a törökök egészen biztosan nem védeni jönnek Belgiumba.

Szerintem ez nem egy védekező párbaj lesz, mindkét csapat gólt akar majd szerezni. Başakşehirnek jobb és tapasztaltabb a legénysége, amit már a tavalyi szezonban is megmutattak a hazai bajnokságon. Szerintem mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a betfair fogadóirodánál 1,85

FC Bruggy – Başakşehir 26.7. 5.00/5 (100.00%) 1 vote