Dánia-Olaszország 18.6.

Labdarúgás,vasárnap, 2017  Június 18, Euro U21, 20:45

Vasárnap este vár ránk a mérkőzés a legsikeresebb csapat között ebben a kategóriában, Olaszorság és Dánia között. Szinte hihetetlen, mi mindent tudtak az olaszok behozni a versenyre, sok jó minőségű játékost, akiknek meg kell nyerni egyszerűen ezt a párbajt, ha tovább akarnak jutni. Az olaszok a 2. csoporrtban Szerbiára, Szlovéniára, Írországra, Litvániáraés Andorrára találtak rá. Itt 24 pontot szereztek 7 győzelemért és 3 döntetlenért hihetetlen 17:3 gólaránnyal. A dánok a párbajait Bulgáriával, Romániával, Wales-szel, Luxemburggal és Örményországgal játszották, bennük 29 pont szereztek 9 győzelemért és csak 1 döntetlenért, egyértelműen az elsők lettek 24:3 gólaránnyal. Tekintettel az egyes válogatottakra az ifjúsági labdarúgásban az adott U21 kategóriában egyértelműen au olaszok csoportja volt a nehezebb. Az előkészületben az olaszok vereséget szenvedtek Angliával és Spanyolországgal, megverték Lengyelországot és a vasárnapi riválisával 0:0 döntetlent játszottak. A dánok azonos csapatokkal szenvedtek vereséget, csak sokkal jelentősebb külömbséggel, Angliával 0:4, Spanyolországgal 1:3, és megverték Svédországot 2:0.

A kölcsönös párbajai nagyon kiegyensújozottak, az utolsó 5-ben 3 döntetlen is született, egyszer Olaszország 4:0 győzelmet szerzett, és egyszer Dánia 1:0 győzelmet szerzett. Meg kell említeni, hogy a csapatok összeállítása teljesen más volt, mint most, ezek a párbajok már régen játszódtak. Az olasz csapatban a Serie A, esetleg a Serie B ligágból találunk játékosokat, már most néhány játékos a sztárok közé tartozik, mint például Donnarumu kapus, továbbá Rugani, Caldara, Pellegrini, Cagliardini, bernardesci, Berardi, Chiesa, vagy Petagna.

A dánok a nagy támaszai nélkül lesznek, a klubok nem engedték őket a versenyre, az olaszok kádere a második legjobb a spanyolok után, tehát ebben a párbajban egyértelműen az olaszok a favoritok. A szorzók mindig csükkennek, tehát itt az ideje fogadni.

A  mi tippünk: Olaszország győzelme – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,80

Rate the review