Csehország – Kanada 5.5.

Jégkorong, péntek, 2017, Május 5, Franciaország-Németország, Világbajnokság, 20:15

Hamarosan, már pénteken, kezdődik a jégkorong.világbajnokság. Benne találkozik többek közott Csehország Kanadával. A nézetem szerint a bukmékerek egy kicsit alábecsülôték a szorzót Kanada győzelmére. De miért? Azért, hogy az előző két évben aranyat szereztek? Ez számomra egy kicsit meggondolatlan fogadásnak tűnik, mert a fogadás semmivel sem nincsen támogatva, hiszen még nem is ismert a csapat legénysége. És csak azért, hogy az utolsó években Kanada Csehországot megverte, ez nem elégséges argumentum. Ha belegondolunk a tavalyi évre csehország és oroszország nyitó párbajára, amikor mindenki alábecsülte Csehországot, és itt jött a meglepetés. Nem lenne csoda, ha az idén is megkaparintana egy pontot a cseh csapat. A verseny későbbi szakaszában helyen lesz fogadni a győzelmekre és a vereségekre, de most ez igazán nagyon korai dolog lenne.

Mire tehát fogadni? Szerintem a gólok számára. Kanada találkozóiban sok gól szokott esni, pénteken is legalább 5 gólt láthatnánk a párbajban. Ugyan nem ismert, hogy Josef Jandač, cseh edző, milyen taktikát választ, inkább a támadást szokta előnybe hozni, mint a védekezést, ezért biztosan fognak a fiúk igyekezni gólt szerezni. Ugyan a világ kupán kritikát kapott a túlságosan nyílt játékért Kanada ellen, de ez más legénység lesz mindkét oldalon, mint ott, majd látni fogjuk, hogy mi lesz a vége. Mellesleg, a szorzók Kanada győzelmére 1,5 körül mozognak, úgy hogy nem nagyon éri meg kockáztatni. Egy hasonló, ha nem jobb szorzóért már lehet overt fogadni 5 gólra.

Hogy mindkét csapat gólt szerez, ez talán majdnem biztos, de a szorzó 1,13 értékben nem is éri meg a szelvényt kitolteni. Kanada minden bizonnyal  a párbaj favorita, de sok múlik azon is, milyen legénységgel utazik a versenyre. Csehország a nyitó párbajokban jó szokott lenni, amit tavaly is bizonyított. Sok szerencsét.

A  mi tippünk: a két csapat legalább 5 gólt szerez a párbajban – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,60

Rate the review